Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bestiální vražda prostitutky děsí italskou Florencii: Vylezlo monstrum z nory?

Autor: Marian Balog - 
10. května 2014
12:35

Nález umučené rumunské prostitutky otřásl Florencií. Obyvatelé ještě mají v živé paměti řádění »Florentského monstra«, které pozabíjelo 16 lidí! Vylezla bestie po letech ze svého úkrytu?

Andrea Cristina Zamfir (†26) byla podle koronera před smrtí mučena a znásilněna. Umírala dlouze a v nelidských bolestech! Vrah ji pak nahou, jen v ponožkách a cvičkách, uvázal za ruce na klandr pod mostem ve vesničce Ugnano nedaleko Florencie. Vypadala jako ukřižovaná!

Zvíře z pole

Policii na stopu bestiálního vraha může navést výpověď jiné rumunské kněžky lásky Martiny, kterou zřejmě tentýž maniak napadl v poli za městem před dvěma roky. Přežila jen díky své nezměrné odvaze. „Byl jako zvíře! Ne, ani zvíře není schopno takové brutality… Vestoje mě uvázal k nějaké tyči, ruce mi zkřížil přes tvář a útočil zezadu…Pak vzal kleště a blížil se k mým prsům. Kopla jsem ho do rozkroku!“ Vrah šel něco hledat do auta a ona se zatím vysmekla a utekla.

Tiché hrozby

Za rok se k ní v parku přitočil znovu. „Tak ty máš ráda sado-maso? Příště tě zabiju,“ zasyčel jí prý do ucha. „A vím, že nejsem jediná, komu tak hrozil,“ vypráví vyklepaná Martina. Muž je malý obtloustlý a proplešlý Ital, který jezdí v bílém autě a říká si Alessandro. Policie se obává, že je zodpovědný i za podobné útoky z let 2006-13! Teď už ale mají i jeho DNA a policejní šéf Raffaele Micillo mu vyhlásil válku: „Zaplatím jakoukoliv sumu za informace, které tu bestii dostanou za mříže.“

Jak zabíjelo »Florentské monstrum«?

Sériový vrah řádil v oblasti v letech1968-1985, vraždil střelnou zbraní. Vždy si vybíral milence, které bez milosti na místě popravil. Celkem zavraždil nejméně 16 lidí, provokoval policii. Jednou poslal vyšetřovatelům kus ňadra s výzvou, ať najdou tělo oběti. I když byli postupně zadrženi, vyslýcháni a za různé delikty i odsouzeni čtyři muži, má se za to, že pravý vrah nebyl nikdy dopaden…


Andrea Zamfir snila o lepším životě, vrah prostitutku nemilosrdně umučil.
Její nahé »ukřižované« tělo bylo nalezeno pod mostem.
Vyšetřovatelé zjistili, že umírala bolestivou smrtí.

abaron ( 10. května 2014 21:18 )

ja si mylslím, že jeden ... tá jeho nechcela s ním spávať, hnusil sa jej ... svätuškárka druhý ... debil ... mamičkin mazánek ... sex je hriech

ruudazvostravy ( 10. května 2014 14:28 )

 Noyo no,ňákou tu seymutou ků.rvu může mýt nárot u pr.dele.Ale důležytý ye,že se tady nebude bourat ten prasečák f Letech,protože to ye ten pravey památník Ro(so)mácký verbeže in memóryjam.

vercus30 ( 10. května 2014 14:06 )

 Nechapu jak se tohle muze vubec dit. Je to neuveritelne. Doufam,ze diky modernim zpusobu vysetrovani a nakladani s dukazy policie tuto zrudu brzy najde!

Zobrazit celou diskusi