Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Diskotékový král a důchodce Jonák zase pařil. Tentokrát klub praskal ve švech!

Autor: lvi - 
9. května 2014
05:08

Fiasko s návštěvností se tentokrát nekonalo. Populární klub v centru Prahy, kde se Ivan Jonák poněkolikáté rozhodl pozdravit veřejnost, aby byl snad nafukovací. Na party pořádanou jeho kamarádem DJ Uwou dorazily během noci stovky lidí!

Že nepůjde o blamáž, ukázaly už večerní hodiny, kdy se hosté začali trousit. Od začátku hlídala Jonáka tříčlenná ochranka. Ten zaujmul místo ve VIP prostoru a zprvu se vítal s přáteli, posléze snad s každým příchozím. Nebylo minuty, kdy by Jonák nebyl v něčím obležení, tak, jako v dobách své největší slávy, na začátku devadesátých let.

Okázalá party se protáhla do ranních hodin a podle Jonákových slov budou další následovat. Prý na to má. „Jsem invalidní důchodce, stát se o mne skvěle stará, takže na vše samozřejmě mám. Tímto státu děkuji,“ vzkázal prostřednictvím TV Nova Jonák veřejnosti.

Jonáka v minulosti poslal Městský soud v Praze na 18 let do vězení za to, že si v roce 1994 objednal vraždu milence své ženy, která se nakonec nestala, a likvidaci manželky Ludwiky, která se stala před stánkem se zeleninou v Praze. Milenec Jonákovy ženy zůstal naživu, protože muž, který byl na vraždu najat, si to nakonec rozmyslel. Ženu zastřelil v jejím zmíněném stánku se zeleninou na pražském sídlišti Petrovice najatý vrah Jiří Tokár. Od soudů dostal čtrnáctiletý trest vězení.

Samotný Jonák v roce 1994 čelil dvěma pokusům o vraždu, když mu nejprve někdo nastražil bombu pod auto a později byl postřelen do obličeje. Případy zůstaly neobjasněny.

Excesy, ženy a zvířata

Ivan Jonák patřil mezi nejviditelnější a zároveň nejkontroverznější postavy Prahy v devadesátých letech. V kdysi populárním libeňském klubu ho navštěvovaly celebrity, on sám dával najevo luxus. Rád provokoval, v ulicích například po nocích venčil svého medvěda. Zvíře, které choval u svého klubu, mu několikrát samo uteklo. V centru Prahy vozil polonahé dívky v kabrioletu, a tím propagoval svůj klub.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

paralenka ( 12. května 2014 09:01 )

Jo tááákhle! Invalida, který bude žít na státní útraty a dluhy nesplatí, nicméně na mejdany mu to prý stačí. Tady je to na palici - vážně nemocným dětem a jejich rodičům zkrouhli, co se dalo, a tahle hora masa po strádání v krimu má nárok na invalidní?!

paralenka ( 12. května 2014 08:58 )

Tady je možné všechno, takže i tenhle katastrofický scénář může být realizován.

paralenka ( 12. května 2014 08:57 )

Zvláštní myšlení zdejších lidí! Když čtu kecy jako Jonák na Hrad, je mi divně. Takže kdo je tu darebák, je na piedestalu, slušný člověk na dně! Jen mi hlava nebere, jak je možné, že tenhle zadlužený krimoš pobírá důchod v 58 letech? Chlubil se tím kdesi v TV, ale nevěřila jsem, teď čtu totéž tady. Za co bere důchod před věkovým limitem? Za "zásluhy"?!

marie60 ( 9. května 2014 13:48 )

marie60 ( 9. května 2014 13:47 )

Zobrazit celou diskusi