Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

To musíte vidět! Holčičí rvačku ukončil až knokaut lopatou

Holčičí rvačku ukončila až lopata!
Holčičí rvačku ukončila až lopata!  (Autor: reprofoto Youtube)
Autor: INT, lm - 
11. května 2014
22:38

Internet má nové hvězdy. Jsou jimi dvě šestnáctileté dívky z Ameriky, které se porvaly kvůli klukovi. Třešničkou na dortu bylo, když jedna z agresorek knokautovala oponentku hozenou lopatou.

Po síti se šíří nová senzace. Uživatelé internetu se baví videem dvou příslušnic něžného pohlaví, které se do sebe pustí hlava nehlava, a to vše údajně kvůli klukovi.

To, co začne jako obyčejná holčičí postrkovačka, se ale rázem změní, když jedna z dívek hodí po té druhé lopatu a přesně mířeným hodem ji pošle k zemi. Nutno podotknout, že předtím několikrát vyzvala svou oponentku, aby opustila její pozemek. Zraněná dívka poté utíká z boje s brekem.

Krátce po uveřejnění videa se začala šířit zpráva, že dívka po zásahu lopatou zemřela na vnitřní krvácení do mozku. Informace byla ale naštěstí smyšlená. Video si tak na paškál vzali nejen lidé na sociálních sítích, ale dočkalo se i několika remixů.

Video může být z důvodu nevybíravého jazyku dívek nepřístupné mladistvým.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ewisekvon ( 12. května 2014 14:12 )

 http://www.dailymail.co.uk/news/article-2622131/Video-barefoot-girl-girl-yard-fight-takes-internet -storm-16-year-old-aggressor-clobbered-head-SHOVEL.html stačí trochu hledat

tarot666 ( 11. května 2014 22:49 )

Tak kde je to slavný video s těma debilníma krávama????

Zobrazit celou diskusi