Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Eva Rezešová se dalšímu stání nevyhne! Co ji čeká?

Autor: tas - 
7. května 2014
22:01

Eva Rezešová Varholíková se měla včera dostavit do soudní síně, kvůli záhadnému viru ale leží v nemocnici. Dalšímu soudu by se ale podle všeho už vyhnout neměla. Co jí v Budapešti čeká a nemine?

Maďarská soudkyně Sarolta Stubeczky měla rozhodovat o vině, či nevině Rezešové již včera, to se ale kvůli záhadné nemoci milionářky nestalo. Stání bylo kvůli její neúčasti odročeno na 22. května a Slovenka se na něm setká s úplně novými tvářemi!

Soudní talár oblékne Sarolta Stubeczky a vystřídá tak Ágnes Fülöp, která je soudkyní prvního stupně.  Na postu prokurátora dojde také ke změně, Lászla Mamlecza nahradí András Tóth a nová bude i obhájkyně obětí Orsolya Somogyi. 

Ta se dokonce nechala slyšet, že bude požadovat nový soud s novým trestem. „Po dohodě s rodinou pozůstalých bychom přivítali, kdyby znova došlo k novému projednávání u soudu prvního stupně. Chtěli bychom také, aby došlo ke změně rozsudku prvostupňového soudu,“ prozradila Novému Času Somogyi.

Rezešová tak nemá příliš dobré vyhlídky. Jedinou známou tváří a nadějí je pro ni její obhájce Péter Novák.

japome ( 8. května 2014 04:46 )

9876543 ( 8. května 2014 00:44 )

Být to u nás,..tak se soudy s Rezešovou potáhnou roky,než dojde k nějakému verdiktu,a tím se naše kauzy,vlivných hajzlů vytrácí do ztracena.

lug70 ( 7. května 2014 23:44 )

Ještě před několika lety to byla docela hezká baba, ale pobyt ve fešácké vazbě ji viditelně nesvědčí a hodně tam zestárla. To co provedla je neomluvitelné a to že se z ní stává pomalu troska si plně zaslouží, dobře ji tak.

angrybear ( 7. května 2014 22:20 )

Rezešová je hajzlík a zaslouží pořádný flastr. Doufám, že Maďaři to vyřeší...

Zobrazit celou diskusi