Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž zahodil sousedovi syna (1) a zlámal mu kosti: Kvůli ohřívači vody!

Číňan vážně zranil ročního chlapečka kvůli ohřívači vody.
Číňan vážně zranil ročního chlapečka kvůli ohřívači vody.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
4. května 2014
21:22

Číňan Cheng Wang (38) si všimnul, jak mu sousedův syn Lei (9) hází kameny na solární panely ohřívače vody. Poté, co se pohádal a porval s jeho otcem, vzal na útěku jeho brášku a zahodil ho. Teprve roční chlapeček utrpěl několik zlomenin.

Brutální hádka začala, když Wang nachytal Leie, jak hází na ohřívač vody kameny. To ho rozhněvalo natolik, že naběhl na jeho otce, který byl s bratrem na rodinné oslavě.

Muže napadl a poté se dal na útěk. Na něm mu ale vběhl do cesty Leiův roční bráška, kterého se Wang neštítil vzít a drsně zahodit. Chlapeček po dopadu utrpěl několik vážných zlomenin.

Po převozu do nemocnice se zdravotníci nejdříve báli, že chlapci již nepomohou, ale nakonec jeho stav stabilizovali. Wang skončil za mřížemi.

e.44 ( 5. května 2014 12:09 )

U Číňanů mě to nepřekvapuje. Díky tamnímu systému se mění ve zvířata instinktivně bojující o přežití. Lidský život mimo jejich vlastní rodinu pro ně nic neznamená.

nicol30 ( 5. května 2014 08:41 )

jakože roční dítě, které sotva umí chodit si uvědomuje co dělá jo? to je pak důvod mu to brutálně vrátit opravdu. Tady byla spíš chyba rodičů, že si ho nehlídali a neviděli asi co dělá, ale ne chyba toho malého dítěte. A především byl magor ten chlap co je napadl kvůli tomu!

ivuska1 ( 5. května 2014 00:42 )

cinani nejsou lidi nemaji slitovani s detmi ani se zviraty. mongolove i japonci jsou to same. Veskera "lidska rasa " ktera ma sikme oci se vyznacuje neskutecnou krutosti bez kouska slitovani.

aronak ( 5. května 2014 00:21 )

To snad není pravda, nechápu, že je mezi lidmi čím dál víc nenávisti. Nedivíla bych se, kdyby toho chlapa otec dítěte zabil.

pepen ( 4. května 2014 23:52 )

*** Čínská-já bych mu ty kosti spřerážel železnou tyčí!!!!!!A takové kurvy žijí v Čechách a neplatí daně!!!!!!

Zobrazit celou diskusi