Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Další železniční neštěstí: Na Kolínsku nalezli mrtvého muže na kolejích!

Poblíž Peček na Kolínsku byl dnes večer nalezen mrtvý sedmadvacetiletý muž v kolejišti. (Ilustrační foto)
Poblíž Peček na Kolínsku byl dnes večer nalezen mrtvý sedmadvacetiletý muž v kolejišti. (Ilustrační foto)  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: ČTK - 
2. května 2014
23:35

Poblíž Peček na Kolínsku byl dnes večer nalezen mrtvý sedmadvacetiletý muž v kolejišti. Zatím není jasné, jestli zemřel po střetu s vlakem.

Neštěstí omezilo provoz na hlavní trati mezi Prahou a Kolínem, vlaky nabíraly zpoždění, vyplývá z webu Českých drah.

Tělo se našlo kolem 18:40, uvedl náměstek generálního inspektora Drážní inspekce Jan Kučera. Policie podle něj zjišťuje, zda šlo o nehodu, nebo sebevraždu. Dopravci prověřují, který vlak mohl případně nalezeného člověka srazit, doplnil.

Provoz byl před desátou hodinou večer plně obnoven. České dráhy některé dálkové vlaky mezi Prahou a Kolínem poslaly odklonem přes Lysou nad Labem, další mohly mít až čtvrthodinové zpoždění. Osobní vlaky mohly být podle internetových stránek dopravce opožděny až o 40 minut.

tarot666 ( 2. května 2014 23:42 )

uvedl náměstek generálního inspektora Drážní inspekce Jan Kučera-Tak Kučera bude dobrý vemeno,když si jako náměstek neumí hned zjistit od pohůnků na trati,co se stalo To je další budižkničemu na dobře placeným místě.Na to aby člověk poznal zda má na kolejích vožralýho nebo přejetýho chlapa,nepotřebuje po 4 hod.rozbory policie

Zobrazit celou diskusi