Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Známý kameraman údajně týral dcerku přítelkyně: Měla vytrhané vlasy a zlámaná žebra!

Autor: shp - 
1. května 2014
06:40

Takto se nechová ani zvíře! Malinká Veronika zažila chvíle nepopsatelné hrůzy, když byla brutálně týrána. Při útoku jí byly vytrhány vlasy a zlomena žebra. Vše se odehrálo v bytě známého slovenského kameramana Lukáše Š., jehož přítelkyní je právě maminka Veroniky.

Hrůzná událost se odehrála v pondělí večer. Vyděšená Barbora, maminka Veroniky, volala svým rodičům a tvrdila jim podle informací Nového Času, že její dcerky zmlátil právě Lukáš.

Prarodiče Veroniky okamžitě vyjeli do bratislavského bytu Lukáše, který pracoval hned v několika slovenských televizích, a když spatřili svou vnučku, ztuhla jim krev v žilách. Okamžitě zavolali policii a holčičku převezli do nemocnice v Kramárech.

Zděšeni byli i zasahující policisté. „Měla vytrhané vlasy, modřiny na rukách, nohách, trupu, pohmožděniny, zdá se, že byla dlouhodobě týraná a bude se léčit déle než měsíc,“ řekl zdroj Novému Času. Policie z týrání obvinila Lukáše i Barboru a rozjela vyšetřování.

Sousedé z domu mají z Lukáše strach. „Každý s ním má problémy. Je to hrozný člověk, do všech se pouští. Měl psychické problémy, lidé to vědí, je agresivní,“ řekla vyděšená sousedka. Sám kameraman v minulosti přiznal, že bojoval s panickou atakou.

zlo. ( 1. května 2014 12:22 )

Urážíte ji. To není obava, ale reakce na příspěvky ubožáků.

zlo. ( 1. května 2014 12:17 )

Souhlasím. Nenávistné příspěvky zamindrákovaných oblud není vyjádření názoru, nýbrž urážení. Zrušit "diskuze ".

123automobil ( 1. května 2014 11:54 )

buban ( 1. května 2014 11:37 )

Opravdu netuším, co vede jakoukoliv ženu k tomu, aby žila s něčím takovým, co je na titulní fotografii.

nejkaaaa ( 1. května 2014 11:33 )

takže pokud IB pila a někdo to rozmáznul,chápu že jí z toho bylo zle,ale měla vždy mosžnost to řešit, když novotný píše že zpívá falešně..kdo tomu věří, ti co tam byli na koncertě ví že kecá, IB ví že zpívá dobře, a ten kdo nevěří tak si může pustit přece důkaz, prostě a jednodušše..když řešíte co si o vás myslí okolí a jednáte podle toho tak je to dost smutné.osobně tohle neřeším nikdy, život je jen jeden a otravovat si ho tím že naproti třeba bydlí jedna jedovatá drbna....to teda pardon.A pocit že IB se do této role časem pasovala,a veřejnosti se bála, je spíš o zplsobu řešení. i když od Nerudy povídka přivedla žebráka na mizinu..svědčí také o leččems..

Zobrazit celou diskusi