Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

12letý žák bude tátou? Těhotná učitelka těsně před porodem! PRVNÍ FOTO

Autor: tp - 
30. dubna 2014
05:31

V listopadu minulý rok otřáslo Slovenskem zděšení nad učitelkou Danou (31), která zneužívala 12letého chlapce ze své třídy. Po zjištění, že učitelka sexuálně zneužívala teprve dítě ze sedmé třídy, byla obviněna ze sexuálního zneužívání dítěte. Hrozí jí až 12 let vězení.

Případ se však ještě protáhne kvůli jejímu těhotenství. V nejbližších dnech bude totiž rodit. Zatím se neví, jestli je malý chlapec otcem, ale pravděpodobnost tam určitě je.

Ihned po provalení této nechutnosti se rozloučila se svými příbuznými a téměř zmizela z povrchu zemského. Objevila se až před několika málo dny, kdy ji vyfotil fotograf Nového času. Ovšem jako šťastná maminka, která čeká na své dítě, určitě nevypadala. Byla velice unavená a na pohled nešťastná. Její manžel, který ji údajně neopustil, s ní však nebyl.

Rodina malého chlapce, který byl zneužíván učitelkou téměř nekomunikuje s médii, jediné, co jeho otec řekl, bylo: "Má se dobře." O jejich vztahu však nevěděl, i když 12letý kluk posílal učitelce zamilované zprávy na Facebooku.

Už před odhalením jeho zneužívání si však děti a rodiče ze třídy stěžovali, že mu učitelka přilepšuje a nikdy nedostane žádnou poznámku, ačkoli byl prý velice zlobivý. Nyní je jasné, proč tomu tak bylo...

scipakov ( 1. května 2014 12:07 )

...a čo takto pritlačiť Tvoje gule rozpálenými kovačskými kliešťani???

scipakov ( 1. května 2014 12:05 )

...hyeny, hyeny, vraj ľudia???...nič zatiaľ nebolo dokázané, testy sú v spisoch, o všetkom by mal rozhodnúť súd...ešte dobre, že redakcia neuverejnila akt tehotnej Vámi odsúdenej!!!...prajem všetkým tým hyenam aby im niekto pripravil podobný trest "smrti"...

ruudazvostravy ( 30. dubna 2014 17:38 )

Krásney buben,eště bi to chtělo na něy zabubnovat dvouma palyčkama s pořádným žaludem.

modraliska001 ( 30. dubna 2014 11:02 )

Kluk z toho ještě nemá rozum. Hnusná pedofilka!!!

andrea666 ( 30. dubna 2014 08:51 )

dobre urobila, nemusel si ho sam honit

Zobrazit celou diskusi