Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Milenec vražedkyně v bikinách: Do milionáře měl daleko, žil v pronájmu

Autor: ljš - 
28. dubna 2014
21:46

Prý se topil v luxusu a ženami byl obletován právě kvůli penězům. Po vraždě obchodníka se zlatem Andrewa Bushe ale vychází najevo, že možná věci nejsou tak, jak je prezentoval. Vila, ve které ve Španělsku žil, byla totiž pronajatá a nacházela se mimo centrum zábavy prominentů.

Andrewa Bushe (†48), kterého podle španělské policie zavraždila Slovenka Mária Kukučová (24), ve společnosti všichni považovali za úspěšného klenotníka s obrovským majetkem.

Problémy s obchodem ho ale přinutily k radikálnímu kroku. Jak informovala španělská mídia, Bushův byznys v poslední době nefungoval tak, jak by si přál. Pravděpodobně i kvůli tomu se rozhodl, že ve Španělsku bude žít v obyčejném podnájmu.

Bushova vila s názvem Mar Anika se nachází v městečku Estepone, vzdáleném  několik kilometrů od známého letoviska prominentů Marbella. Tam si ale pronajímají domy hlavně zahraniční důchodci. Bush tak za zábavou musel dojíždět.

"Za vilu prý platil 2500 eur měsíčně, ale mě se ta suma zdá být přehnaná. Nájmy se tam pohybují mimo letní sezónu mezi 800 až 1000 eur měsíčně," řekl místní novinář z listu Diario Sur. Možná se tak klenotník jen snažil zachovat si auru zbohatlíka.

Je větší, ale nejedná se o žádné superluxusní sídlo. "Je to větší dvouposchoďový dům s pěti ložnicemi. Boháči si tu však často pronajímají skutečně obrovské a přepychové panské domy," řekl zdroj Nového Času.

 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi