Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující video: Matka brutálně zmlátí svou dceru (12) za polonahé fotky na Facebooku

Video ukazuje Helen Barlett, která velmi svérázně a surově potrestá svou dceru.
Video ukazuje Helen Barlett, která velmi svérázně a surově potrestá svou dceru.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: as - 
26. dubna 2014
14:30

Video, na kterém matka brutálně mlátí svou dceru opaskem, obletělo svět. Trest přišel poté, co 12 letá dívka na svůj facebookový profil fotografie, na kterých je pouze ve spodním prádle.

Minulou neděli bylo na Facebooku publikováno video, které ukazuje Helen Barlettovou, matku čtyř dětí z Trinidadu a Tobaga, jak surově trestá svou vzlykající dceru páskem.

Videoklip, ve kterém se na 12letou dívku sesype nespočet výchovných ran, byl sdílen více než 40.000 krát. Reakce se různí. Nekteří lidé obhajují matčiny metody, jiní se nebojí situaci nazvat týráním.

Ve středu dcera se svou starší sestrou nahrály nové video, ve kterém vyjadřují své matce podporu. Říkají, že Barlett je dobrá matka, která se jen snaží ochránit své dítě před nechtěným těhotenstvím nebo něčím mnohem horším.

Paní Barlettová následně v rozhovoru pro místní rádio řekla, že byla připravená jít za svoje jednání do vězení. Svého činu však nelituje. Dobře vychovat své děti je pro ni prý priorita.

ruudazvostravy ( 27. dubna 2014 14:01 )

 Noyo no,mamyčka bila holt nas.raná,že jý céruška začýná konkůrovat.Voni páni skrátka neska preféruyou neposkvrněnou kchundu a vona ye pý.ča po štyrech parchantos akonrát tak pro čů.ráka zvýcýho děckí hnáty.

zabibol ( 27. dubna 2014 11:40 )

Bohužel téměř všichni rodičové opakují chyby svých rodičů a bijí děti. Bohužel. Bití dětí je jen osobní selhání rodičů. Nic jiného.

evita5555 ( 27. dubna 2014 10:53 )

A dobre urobila. Ja nie som za telesné tresty pre každú blbosť, ktorá sa dá vyriešiť dohovorom, alebo nejakým zákazom. Ale toto je vážna vec, tu musel nastúpiť trest, ktorý si dobre zapamätá, keď ju zasa napadne podobná zničujúca vec. Moja dcéra dostala odomňa asi trikrát poriadnu bitku, vysvetľovanie nestačilo. Potom konečne pochopila nebezpečnosť svojho konania. Matky sú na to, aby vychovávali a majú právo použiť akýkoľvek prostriedok, aby ochránili svoje deti od skazy.

anka ( 27. dubna 2014 00:29 )

a pak uz to nidky nezkusil, nebo jste ho ho pritom jenom nenachytala....

naidka ( 26. dubna 2014 21:41 )

hlavně to podchytit včas. Za 3 týdny už bys musela mít to postižené místo zarudlé, udělá se tam červený flek větší než pětikačka a když s tím jdeš včas, bude to dobré, dostaneš antibiotika a potom ještě dělají testy, jestli zabrala.

Zobrazit celou diskusi