Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Paroubková vybrala 20 milionů pro děti, investovala je do chalupy!

Autor: Eva Pospíšilová - 
22. dubna 2014
05:00

Od firem vybrala pro své sdružení miliony pro děti z dětských domovů. Dnes nikoho nezajímá, kam exmanželka expremiéra Zuzana Paroubková (56) peníze investovala...

V roce 2007 se Paroubková dušovala, kterak se chce a bude věnovat charitě. A za pomoci někdejšího premiéra Jiřího Paroubka (61), který se s ní ve stejném roce rozvedl, se jí do jejího sdružení Pomoc pro budoucnost našim dětem miliony jen hrnuly.

Na dvacet milionů, které se Paroubkové podařilo nastřádat, nakonec investovala do chalupy v Horní Malé Úpě. Prý tam bude vozit děti z dětských domovů. Jenže ty tam dosud nikdo neviděl, jak Blesku potvrdil soused z vedlejší chalupy Peter Soldán.

Paroubková v současnosti plány na to, co s chalupou bude, nekomentuje. Sdílnější není ani její spolupracovník ze sdružení Jaroslav Syrový (57). Když se mu Blesk pokoušel dovolat, položil telefon. Na SMS zprávy už nereagoval.
A sponzoři? Ani ti se zjevně nehodlají v celé záležitosti angažovat.

Na dotazy typu, co říkají na to, že sdružení investovalo jejich peníze místo do dětí do chalupy v horách a zda je nebudou požadovat zpět, reagoval jen jediný z nich: „Metrostav zásadně nekomentuje vlastní sponzorské aktivity.“ Miliony, které mohly udělat radost spoustě potřebných dětí, tak v tomto případě nikomu nechybí.

Největším známým sponzorem charity Paroubkové byl ocelářský magnát Tomáš Chrenek. Přes Třinecké železárny věnoval pět milionů korun. Metrostav uváděl 100 tisíc. Paroubková nekomunikuje, nechodí do společnosti ani ven. Jezevčíka venčí neznámá žena. Prý proto, že Paroubková je po operaci páteře.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

anna1234 ( 23. dubna 2014 08:41 )

.. nebrali si od ní Američané mustr na Fionu? Nechci být zlá, ale to bylo první co mně napadlo ..ta podoba

londynskypes ( 22. dubna 2014 20:27 )

oba byli stejni veproprasata

kodlofon ( 22. dubna 2014 14:43 )

Jak nechybeji?Tem detem chybeji ty penize preci a nekdo by za ty deti mel podat tresni oznameni zdyz sponzorum je za zahadnych okolnosti za cunu stracenych milionu po detech h.o.v.n.o .

ruudazvostravy ( 22. dubna 2014 14:19 )

Holt gdo neyní f Čécholandu vich.caney,ten yako bi nebil,ny?

marlen52 ( 22. dubna 2014 14:00 )

o zas jeden křišťál nejkřišťálovější

Zobrazit celou diskusi