Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Na tuning party ve Vyškově prý znásilnili dívku (15): Policie pátrá po pachateli

Na srazu tuningových aut na letišti ve Vyškově došlo údajně ke znásilnění dívky (Foto z akce)
Na srazu tuningových aut na letišti ve Vyškově došlo údajně ke znásilnění dívky (Foto z akce)  (Autor: Facebook)
Autor: simao - 
20. dubna 2014
06:12

Ve Vyškově na letišti se konal z pátku na sobotu sraz vyznavačů tuningu. Přehlídku vylepšených aut doprovázela i velká party. Jenže když se dostávala do nejlepšího, došlo podle TV Nova k smutnému incidentu - patnáctiletou dívku prý někdo znásilnil. Policie nyní po pachateli pátrá.

K údajnému znásilnění patnáctileté dívky mělo dojít na Tuning motor party kolem půlnoci. Zatímco se na letišti ve Vyškově rozjela velká taneční party, doplněná nočním tuningem a strip show, dívku ještě v noci převezli do nemocnice.

Podle TV Nova pocházel pachatel z ciziny. "Během celého dne jsme prověřovali okolnosti tohoto případu a pátrali jsme po pachateli v rámci probíhající akce," potvrdila TV Nova vyškovská policejní mluvčí Iva Šebková.

"Policisté tady skutečně byli, prověřovali auta, ale nemám skoro žádné informace. Jen se ke mně zatím doneslo, že si dívka všechno vymyslela. Prozatím ale nic není podložené," řekl Vyškovskému deníku pořadatel akce Libor Houšť.

Přesto však policisté údajně intenzivně kontrolovali auta při jejich výjezdu z areálu a případem se patrně i nadále zabývá vyškovský policie. "V současné době je případ na začátku, takže se k němu nebudeme vyjadřovat," dodala však policejní mluvčí.

 

podlesni ( 20. dubna 2014 13:47 )

Jak je možné, že patnáctileté holky chodí na takové akce? Pak se divíme vraždě v Jihlavě, znásilnění tady. Jestli rodiče nepovedou děti k zodpovědnosti, tak bude takovýchto případů jen přibývat.

jancibobo64 ( 20. dubna 2014 13:26 )

A čo tam hladala 15 ročná v noci???? Rodičia kde vtedy boli???

erikcom ( 20. dubna 2014 08:28 )

radši to nech na soudu at si vyslechnou i druhou stranu

erikcom ( 20. dubna 2014 08:27 )

v 15 o pulnoci na strip akci mno to musí být hodná holka

japome ( 20. dubna 2014 08:19 )

tak to jste měli v 15 letech pěknou zájmovou činnost

Zobrazit celou diskusi