Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Když se řidičům podaří "zaparkovat"... Tenhle to zapíchl mezi dům, zídku a stromy!

Autor: simao - 
17. dubna 2014
18:54

Ve Zlínském kraji došlo tento týden ke kuriózní nehodě. Řidič osobního automobilu Škoda Fabia spadl s autem do zahrady rodinného domku. A zaklínil své auto mezi zídku, dům a stromy. I když nehoda vypadala hrozivě, vyvázl bez zranění! Podobných případů zvláštních typů parkování přitom známe z posledních let více. Stačí se podívat do naší galerie.

Do řady řidičů, kteří v minulosti zaparkovali dost kuriózně, přibyl další kousek. Tentokrát jde o řidiče ze Zlínského kraje. Sjel ze silnice a s autem spadl do zahrady rodinného domku. Svůj vůz tam nezvykle zaklínil.

"Dne 15. 4. 2014 po 16:00 hodin zasahovala jednotka profesionálních hasičů z Luhačovic na místě dopravní nehody v obci Sehradice," upřesnil tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje Libor Netopil.

Po příjezdu policistů na místo nehody byl již řidič v péči posádky zdravotnické záchranné služby, uvedl Policejní deník. S tím, že řidič měl štěstí v neštěstí - neutrpěl žádné zranění.

Místo nehody poté zajistili hasiči. A pořídili unikátní fotodokumentaci. Po svém přitom, samozřejmě nechtěně, zaparkovala v minulosti řada řidičů. Nejen v českých luzích a hájích. Jedním z nejznámějších případů je parkovací manévr exmanželky bývalého premiéra Jiřího Paroubka Zuzany. Najdou se však i další, ještě podivnější výkony.

Video Řidič ze Sehradic ani Zuzana Paroubková nejsou jediní. Takhle se podařilo zaparkovat jiným... - Youtube.com
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi