Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Soutěžící z VyVolených se polil benzínem a zapálil!

Soutěžící ze slovenských VyVolených se polil benzínem a zapálil
Soutěžící ze slovenských VyVolených se polil benzínem a zapálil  (Autor: youtube.com)
Autor: šim - 
17. dubna 2014
13:12

Za mřížemi strávil osm let, pak se přihlásil do reality show VyVolení, aby celému Slovensku dokázal, že i zločinec se může změnit. Když však byl ve vile, ostatní soutěžící z něj měli z jeho nevyzpytatelného chování strach a dokonce se báli o život. Nyní se Martin B. (33) zřejmě pokusil o sebevraždu tím nejšílenějším způsobem. Polil se hořlavinou a zapálil.

Martin B. si odseděl osm let za krádeže, podvody, nedovolené ozbrojování  a ublížení na zdraví. Když se loni objevil mezi soutěžícími ve vile ve slovenské verzi reality show, vystupoval pod přezdívkou „polepšený trestanec“. Jeho chování však bylo tak neakceptovatelné, že ze soutěže musel nakonec odejít.

Nyní u Martina došlo k dalšímu zkratu. Podle zpravodajského serveru televize JOJ byla důvodem Martinova pokusu o sebevraždu krize ve vztahu. Jeho partnerka totiž odešla na návštěvu ke své sestře. Je možné, že se tam před svým přítelem chtěla ukrýt. Muž však ženu v podroušeném stavu následoval a začal se dobývat do bytu v pátém patře panelového domu na sídlišti v Rimavské Sobotě, kde sestra jeho přítelkyně žije.

Když se nedostal dovnitř, na chodbě se podle svědků polil benzínem a zapálil právě v okamžiku, kdy do patra přicházeli přivolaní policisté. Ti tak mohli okamžitě muže začít hasit dekami. Plameny se jim podařilo uhasit až poté, co ho začali hasit kýbly s vodou. Na místo pak přijeli také hasiči, kteří místo činu zabezpečili.

Muž utrpěl popáleniny na 70 procentech těla a v nemocnici nyní bojuje o život. Zatím tak není schopen výpovědi, která by jeho čin pomohla objasnit.

kodlofon ( 17. dubna 2014 17:44 )

On za to nemuze naopak ho meli davno lecit doktori uz po tom co predvedl ve vile.

japos22 ( 17. dubna 2014 17:31 )

Začal se dobývat do bytu a pro jistotu si s sebou přinesl benzín -

Zobrazit celou diskusi