Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tajný případ Michala P.: Ve hře bylo půl miliardy! svěřil se Blesku

Autor: Jan Doležal - 
16. dubna 2014
05:00

Michalovi P. (36), kterého nalezli v Norsku bez paměti, se začíná rozjasňovat. Stále je však v nebezpečí, tvrdí! Podle vlastních slov totiž s policií spolupracoval na velké kauze, kde mohla vzniknout až půlmiliardová škoda!

Michal P. (36) se spojil s otcem a začínají se mu vracet vzpomínky! To se podle něho ale některým lidem nelíbí. „Jsem stále v nebezpečí,“ tvrdí mladý muž.

„S policií jsem spolupracoval na jednom případu od roku 2007 až do roku 2011, kdy se mi stala nějaká hrozná věc. Šlo o případ z oblasti ekonomické kriminality, který se táhl již od 90. let. Byla to známá kauza a předpokládaná škoda měla být přes 500 milionů korun,“ říká Michal.

Z tohoto důvodu se nechce po návratu dlouho v Česku zdržovat, jakmile si vyřídí doklady, chce odjet do zahraničí. Kam se chystá, ale již neprozradil.

Video  Kamarád Čecha ztraceného v Norsku píše dopis, aby si vzpomněl  - Jan Doležal
Video se připravuje ...

sars ( 16. dubna 2014 15:07 )

 Clovek ztrati pamet a pak tvrdi ze se jmenuje Smith nebo tak nejak?a nepozna ani svuj rodny jazyk?ztloukli ho v Norsku a presto tam zustava?Do cech nechce za zadnou cenu, hmmm divne.

popocatepetl ( 16. dubna 2014 14:15 )

jeho fotku zveřejnila norská policie, on o tom nejspíš ani nevěděl. Blesk ji jen přejal z veřejných zdrojů. A nedělejte si iluze, většina "exkluzivních rozhovorů" bulváru vzniká tak, že údajný "zpovídaný" neřekl bulváru ani slovo, případně řekl bulváru jen "nezlobte se, neřeknu vám ani slovo", ale našel se někdo, kdo bulváru řekl, že mu ten dotyčný řekl... To je typický původ "rozhovoru" v bulváru.

japos22 ( 16. dubna 2014 13:23 )

Tajný případ zveřejněný v Plesku a Michal, který se někoho bojí a proto pořád vystrkuje čumák v bulváru - kdyby to nebylo v Plesku, tak mi něco nesedí

popocatepetl ( 16. dubna 2014 13:17 )

Jemu se žádná paměť nevrátila, ale našel se údajný bývalý kamarád, který zavětřil šanci užít si pět minut slávy v bulváru a vyinkasovat odměnu za informace.

popocatepetl ( 16. dubna 2014 13:14 )

myslím, že ho nenechali blafat do českého bulváru. Český bulvár našel jeho údajného kamaráda, nic víc. To, co nablafal do médií (že do Česka nechce, protože se bojí), uveřejnilo norské médium, a to ještě není jisté, že to měli z rozhovoru, a ne od norských vyšetřovatelů.

Zobrazit celou diskusi