Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Umí se nabourat do každého počítače, tvrdí o Čechovi bez paměti jeho spolužáci

Autor: kru - 
14. dubna 2014
12:13

Spolužáci popisují Michala P. (36) jako machra přes počítače – dokáže prý prolomit nejpromakanější ochranné systémy. Zároveň si myslí, že blázna a ztrátu paměti jen hraje, protože se do něčeho »namočil«!

„Je sportovec a introvert. Když jsme šli za holkama či do hospody, tak Michal makal na počítači. Už v prváku uměl skvěle anglicky a chatoval si s odborníky a hackery z celého světa,“ popsal spolužák Martin z havířovské průmyslovky.

Martin, který s Michalem půl roku bydlel v Praze, nevěří verzi, že by Michal jel na dovolenou. „On nikdy neměl prázdniny. Michal znal jen počítač a posilovnu. To byl jeho život. Tvrzení o cestě na Nový Zéland nikdo z nás nevěří,“ pokračoval. Michal je podle spolužáků skutečný IT expert. „Neznám žádného člověka, který by se mohl přiblížit k úrovni Michala. Bez problémů by se dokázal nabourat do nejtajnějších počítačů světa,“ řekl spolužák Jirka.

Může vše hrát

Ten si také myslí, že Michal může ztrátu paměti předstírat. „Je natolik inteligentní, že by to jistě dokázal. Možná má takový strach z toho, co objevil, že mu nezbývá než hrát blázna se ztrátou paměti,“ dodal Jirka.

Video Otec záhadného Čecha z Norska - Jiří Krušina
Video se připravuje ...

ipsace ( 15. dubna 2014 05:00 )

Samozřejmě hraje ztrátu paměti ze strachu před těmi, kteří po něm jdou. Něco na ně ví.

franckajagrova ( 14. dubna 2014 19:13 )

Blesk mě nahlodal - asi je to podvodník - ale ví to - protože se kryje kapucou ! Žádná ztráta paměti - když se zakrývá,je to lhář a podvědomě kryje svoje lži !

franckajagrova ( 14. dubna 2014 19:08 )

Je mi divný,že mluví anglicky..po ztrátě paměti by mluvil spíš česky a naopak zapomněl tu angličtinu..z toho je možný,že je to podvodník..na druhou stranu jako podvodník by musel tušit,jak to má hrát..

franckajagrova ( 14. dubna 2014 19:01 )

 http://img.blesk.cz/img/1/full/1969081_.jpg Vysoké čelo,oči daleko od sebe - to vše značí vysokou inteligenci..uši má ale divně vytočené ! Obočí má rovné,což značí,že je introvert...ale to úplně hladké čelo (nemyslím jen bez vrásek) je divné..připomíná mi čelo Breivika ( i když ten prodělal plastiky) prostě takové nehranaté,ploché čelo..jinak mi trochu připomíná jednoho spolužáka,ale jen částečně..rty má úzké a bradu taky spíš plochou a nevyraznou a na chlapa kratší..nos má kratší a široký - to souvisí s tím,že má oči daleko od sebe..ale z nosu se moc nepozná - akorát že je to hnusnej nos ! Leda když má někdo nos nahoru - tak je většinou skutečně nafoukaný..to sedí často..

franckajagrova ( 14. dubna 2014 18:51 )

Samí divní chlapi - dokonce jim je skoro stejně let ! Kramnýmu je asi stále 35 a jemu 36..

Zobrazit celou diskusi