Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Manžel zmizelé matky 4 dětí u soudu: Odmítl jít na detektor lži!

Manžel matky 4 dětí u okresního soudu v Lounech: Je obžalovaný za týrání své ženy
Manžel matky 4 dětí u okresního soudu v Lounech: Je obžalovaný za týrání své ženy  (Autor: Archiv Blesku, Foto Blesk - Jana Ulrichová)
Autor: uá - 
9. dubna 2014
20:11

Manžel záhadně zmizelé Jany (33) Pavel Paur (40) stanul opět před soudem. Od února čelí obžalobě za to, že svou ženu ještě před jejím zmizením týral. Ve Slavětíně v tu dobu přitom probíhala další pátrací akce.

Mezi svědky byla i matka Pavla Paura Václava, která svou pohřešovanou snachu rozhodně nešetřila. Hovořila o Janině alkoholismu, ve finále pak ale přiznala, že ji vlastně pít nikdy neviděla.

Tchyně vypovídala

Když se měla vyjádřit k napadení, po němž Jana skončila v nemocnici, prohlásila: „Ta kráva s její ožralou držkou letěla a praštila se o topení.“ Její syn se prý jen bránil, jiný chlap by jí prý rozbil držku, že by byla k nepoznání. Ani ona ale nebyla sto objasnit, proč vlastně snacha pila. „Důvod se už nikdy nedozvím a je to tak lepší,“ prohlásila záhadně.

Soud chce vyslechnout ještě řadu dalších svědků. Vypovídat bude i znalkyně psycholožka, která se vyjádří k věrohodnosti Paurovi výpovědi. Vyšlo totiž najevo, že Paur v souvislosti se zmizením své ženy odmítl jít na detektor lži. Jednání bude pokračovat v květnu.

Co se s Janou stalo?

Jana Paurová, matka 4 dětí, zmizela v noci z 2. na 3 února 2013. Večer před tím prý byla opilá, proto ji manžel poslal spát. Ráno byla pryč. Odešla bez peněz a bez dokladů. Zpočátku jí přes média vzkazoval, ať se vrátí. Pak ale vyšlo najevo, že už v době jejího zmizení hledal na seznamkách jinou ženu. Před sousedy navíc nevhodně vtipkoval o tom, že ji zabetonoval. Policisté po ní stále pátrají.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jity ( 10. dubna 2014 09:44 )

Vždyť od něj měl otéct ten nejstarší syn, tak to bude pěkný blb. Chudák ženská co s ním měla za život.

senzibilkaa ( 10. dubna 2014 09:31 )

hned vedle chalupy má hřbitov, nemusel s tělem daleko

agent007 ( 10. dubna 2014 08:34 )

Na detektor bych taky nikdy nešel, dá se to lehce zneužít a nelze prokázat zneužití.

alex0800 ( 10. dubna 2014 08:21 )

Jak to, že i matka vraha ví, že už nikdy snachu neuvidí? Tohle smrdí.. On zabil a maminka ho ještě kryje lhaním, tedy křivou výpovědí. To by mohla skončit celá rodinka v kleci na pěkně dlouho.. Odmítnutí detektoru? To už se mohl rovnou přiznat, páč to vyjde nastejno ;-) Jen tím dal signál vyšetřovatelům, že jdou správnou cestou a jednají s vrahem a ještě chladnokrevným.. Je smutné, že spolu měli tolik dětí, tedy tento vrah zničil mnoho životů svojí nízkou inteligencí a hrubou silou. Násilník a ještě k tomu uťápnutý je poznat už z fotek..

123automobil ( 10. dubna 2014 07:49 )

Zobrazit celou diskusi