Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hrobník se nesmířil s vyhazovem, nadřízenou chtěl podříznout v márnici

Márnice, v níž se s rukojmím zabarikádoval šílený hrobník
Márnice, v níž se s rukojmím zabarikádoval šílený hrobník  (Autor: Pavel Ryšlink)
Autor: Pavel Ryšlink - 
9. dubna 2014
21:45

S propuštěním z práce se nechtěl smířit prostějovský hrobník Květoslav M. Před několika dny proto přepadl a zajal bývalou nadřízenou, zabarikádoval se s ní v márnici a vyhrožoval, že ji podřízne.

„Muž se se ženou zavřel ve služebních prostorách v objektu prostějovského hřbitova,“ sdělil Blesku zdroj blízký vyšetřování a dodal: Požadoval opětovné přijetí do zaměstnaneckého poměru.“

Podřezal psa

Aby muž dodal slovům o tom, že ženu zabije, pokud mu vedení společnosti spravující hřbitov nevyhoví, podřezal demonstrativně svého psa. „Určitě by byl schopen podříznout i rukojmí. On je to hrozný magor, všichni se ho tady báli,“ prozradil jeden ze zaměstnanců hřbitova.

Zpátky do basy

Podle dostupných informací byl mu v minulosti několikrát soudně trestán. „Není to tak dlouho, co napadl nožem milence své manželky,“ konstatoval mužův bývalý kolega.

Proti násilníkovi nakonec úspěšně zasáhla speciální policejní zásahová jednotka. Těžkooděnci v černých kuklách muže při bleskovém zásahu zpacifikovali a rukojmí osvobodili, přičemž nikdo nebyl zraněn. Soud nyní na chlapíka uvalil vazbu.

londynskypes ( 10. dubna 2014 07:21 )

to je neuveritelny co je to za bestie v cr a to se kritizuji jine staty

Zobrazit celou diskusi