Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Při nehodě na Slovensku zemřel Čech a slovenská lékařka: Dalších pět lidí je zraněných

Autor: ljš, sch - 
9. dubna 2014
15:47

Odjel na Slovensko, ale domů už se nevrátí. Při tragické nehodě dodávky s osobním autem, která se odehrála ve středu ráno u obce Tornaľa na jihovýchodě Slovenska, zemřel muž z České republiky.

Podle předběžných informací se krátce po 5. hodině srazil VW Transporter s mercedesem. "Při nehodě zahynul občan České republiky, který se vezl ve voze značky VW Transporter" řekla policejní mluvčí Mária Faltániová.

Jeho tři spolujezdce odvezli záchranáři do nemocnice v Rimavské Sobotě. V mercedesu jely tři lékařky z Košic. Jenda z nich nehodu také nepřežila. 

Bílý transit patřil české stavební firmě Trango, která sídlí v Praze. "Nezlobte se, ale k události se nebudeme vyjadřovat," nepřímo potvrdila telefonní operátorka společnosti.  Zda šlo o soukromou, či služební cestu, se Blesk.cz nepodařilo zjistit.

 

 

amywinehouse ( 10. dubna 2014 00:42 )

 Taky by mně zajímalo jak je to s těma airbagama. Nedávno jsem bourala a naštěstí nevylít

milhaus.nav ( 9. dubna 2014 19:07 )

si to po sobě aspoň přečti idiote

milhaus.nav ( 9. dubna 2014 19:06 )

Jendy je mi líto

novak1245 ( 9. dubna 2014 18:19 )

 Tak byl to transporter nebo tranzit? Redaktorskejch by si mel vybrat

bersimalinecka ( 9. dubna 2014 16:16 )

Tomik- jestli to nebude tím že mercedes Transporter mají jinou konstrukci...Ale v každém případku VŽDY když vidím ty zakrvácene airbagy tak si říkám jakou ránu dostal ten nebožák od něj.Samozřejmě asi v nějakém případě ochrání ale někde psali že dokáže i poškodit hruď.Jenže o tom se psát nebude

Zobrazit celou diskusi