Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poprava PLAMENOMETEM! Tak v KLDR skoncovali se zástupcem popraveného Kimova strýce

Autor: tp - 
8. dubna 2014
17:14

Brutální čistky lidí kolem popraveného strýce severokorejského vůdce Kim Čong-una (31) pokračují. Zatím poslední obětí Kimovy zvůle se stal O Sang-Hon, který byl podle Jižní Koreje zabit tím nejkrutějším způsobem. Zaživa upálen plamenometem!

Kim Čong-un začal s likvidací svých vlastních příbuzných v prosinci, když nechal veřejně popravit svého strýce Jang Sung-Taeka a téměř celou jeho rodinu. V tom pokračuje a stovky lidí pod označením „nepřátelé státu“ jsou zabíjeni i nadále.

Důvodem popravy bývalého vysokého představitele státu a zástupce Kimova strýce O Sang-Hona nebylo nic jiného, než blízký vztah s generálem Sung-Taekem. Bez soudu, bez možnosti obhajoby a plamenometem. To je Severní Korea.

Není ale prvním z okolí bývalého generála. Naopak posledním z jeho jedenácti spolupracovníků. Popraveni prý byli kvůli pokusům o státní převrat a kvůli šíření moci pomocí korupce. Tento čin je jedním z mnoha dalších, které západní média označují za druhou vlnu poprav. První byla započata už v prosinci, kdy vedle Sung-Taeka byla povražděna i jeho rodina a blízcí přátelé. Nyní probíhá druhá vlna, která si bere za cíl blízké spolupracovníky na ministerstvech a ve státních orgánech. Plánovaná třetí vlna poprav má být zaměřena na zbylé členy Sung-Taekovy rodiny a to nejen z blízkých, ale i vzdálených příbuzných. A také na jeho zbylé podporovatele z řad obyčejných lidí.

Média také spekulovala, jak by mohl být strýček Kima zabit. Mezi teorie patřila i brutální poprava provedená veřejně divokými psy. Tato teorie se však nakonec nepotvrdila. Mezi další teorie, jak se popravuje v Severní Koreji, patří roztrhání minometným granátem. Naneštěstí se tato teorie blíží pravdě a vypadá to, že takto jsou lidé popravováni vcelku pravidelně.

 

salto ( 9. dubna 2014 11:59 )

Spíš vycházky...

salto ( 9. dubna 2014 11:58 )

Nevisel, "andre..." si navexloval ve svých 20 letech hodně, ale opravdu hodně peněz (z nich teď žije) a navíc má tu správnou německou krev (kdepak udělali soudruzi z endéer chybu?). To se člověk má, když v tom umí chodit... Mohli bychom se od něj učit

londynskypes ( 8. dubna 2014 20:53 )

 chtelo by to atomovku

pravlast ( 8. dubna 2014 20:02 )

Nejen Kim je Primitiv,právo a justice tady u nás fungují taky jen pro někoho. Takže i u nás cosi jako Český koncentrák = právní stát!

zkzkz ( 8. dubna 2014 19:49 )

Zobrazit celou diskusi