Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Putin pukne vzteky: Exmanželka se oblékla do ukrajinské vlajky

Putin zřejmě zrovna nejásal, když zjistil, jaký outfit nosí jeho ex.
Putin zřejmě zrovna nejásal, když zjistil, jaký outfit nosí jeho ex.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: lvi - 
7. dubna 2014
09:55

Zákeřná žena. Ljudmila Putin ostře provokuje svého ex-manžela. Poté, co byl oficiálně oznámen jejich rozvod, vyrazila do společnosti ve velmi odvážném kostýmku, který se ruskému prezidentovi rozhodně líbit nebude. Je to totiž v barvách ukrajinské vlajky!

Ljudmila zřejmě nemůže  Putinovi zapomenout léta věrných služeb a hlavně výměnu za krásnou „hadí ženu“ Alinu Kabajevovovou. Zda-li chtěla všemocného Vladimira Vladimiroviče vyprovokovat doslova do žlutomodra, či zda se jednalo o pouhou náhodu, není známo.

Jisté je, že Putin má nyní jiné starosti než řešení dresscode své exmanželky. Doma i v zahraničí. Za obsazení ukrajinského Krymu a povolání armády k hranicím krizí zmítané země, čelil obrovské vlně kritiky.

Skutečnost, že díky Ljudmilině fotografii, která se šíří na sociálních sítích, se mu směje celý svět, ješitnému prezidentovi ale rozhodně nepřidá.

Zůstaneme blízkými přáteli, tvrdila Ljudmila

Ljudmila Putinová-Škrebněvová doplnila, že rozvod byl na snadě již delší dobu a veřejný život ji nesvědčil. Špatně snášela třeba časté přelety letadlem. Navždy prý ale s Vladimirem Vladimirovičem zůstanou "velmi blízkými přáteli", uvedla s tím, že odloučeně žili dlouho. O Ljudmile toho přitom není mnoho známo. Do školy chodila v Kaliningradě, pracovala jako zdravotnice a letuška. Po svatbě s Putinem vystudovala romanistiku v Leningradě (dnes Petrohrad). S Putinem má dvě dcery - Mariju (29) a Jekatěrinu (28).

Putin a jeho ženy: Mohla za rozvod právě Alina?

Se zprávami o rozchodu prvního páru se již loni objevovala i jména případných Putinových nových partnerek. Podle ruského bulváru měla být Putinovou milenkou v minulosti třeba ruská špionka Anna Chapman, která byla v roce 2010 vyhoštěna z USA. Již v dubnu 2008 Putin oficiálně dementoval údajného sblížení s olympijskou vítězkou v moderní gymnastice, o třicet let mladší Alinou Kabajevovovu.

V souvislosti s oznámeným rozvodem se však znovu objevily zvěsti, že Putinovi v náručí skončila právě Alina. Ruský prezident tyto spekulace opět odmítl. Je opravdu sám a věnuje se hlavně své politice, která budí hrůzu západního světa?

pepazdp ( 7. dubna 2014 21:32 )

Si to přehnal se sluníčkem, né? Vždyť v Rusku se kromě těma jejich rublíkama běžně platí i dolarama a to bez problému i v krámech, tak jakže se Putin postavil dolaru?

pepatiso ( 7. dubna 2014 21:23 )

Putin je machr,jestli se to někomu líbí nebo ne,hodně lidí mu fandí minimálně proto,že se postavil dolaru.Jak se mu spolu s čínou podaří srazit tuhle parazitní měnu tam kam patří,udělá pro lidstvo víc než všichni ostatní političkové dohromady!A amíci konečně začnou žít za své-to teprve začne sranda,osobně se už moc těším!

anka ( 7. dubna 2014 17:25 )

bolsevik umi akorat tak nadavat a urazet.....

anka ( 7. dubna 2014 17:23 )

bohuzel...

eliska963852 ( 7. dubna 2014 17:23 )

Ty máš z putina úplnej orgasmus.

Zobrazit celou diskusi