Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tvrzení vědců o milence Hitlera Evě Braunové: Byla to Židovka!

Adolf Hitler s Evou Braunovou na Orlím hnízdě v roce 1942.
Adolf Hitler s Evou Braunovou na Orlím hnízdě v roce 1942.  (Autor: profimedia.cz)
7. dubna 2014
06:35

Adolf Hitler (†56) se obrací v hrobě! Byla jeho životní láska příslušnicí »méněcenné« rasy? Se šokujícím tvrzením přišla britská TV show, která zkoumá DNA slavných!

Důkazem je osm vlasů, které prý patřily Evě Braunové (†33). Ukořistil je americký voják Paul Baer v roce 1945 a vzal si je s sebou zpět do USA.

„Pamatuji si, že jsme měli ve sklepě pytel a v něm byly nacistické ceremoniální dýky, lidská lebka a skříňka se zlatými iniciálami E. B. Když jsme skříňku otevřeli, leželo tam zrcátko a hřeben,“ vysvětluje syn amerického vojáka. Po smrti otce prodal vlasy soukromému sběrateli. Ten je nyní prodal za bezmála 40 tisíc korun britskému novináři.

Genetici prozkoumali vzorek vlasů a došli k závěru, že obsahuje haploskupinu N1b1, která je typická pro aškenázské Židy, kteří tvoří 80% současné hebrejské populace.

Hitler se s Evou Braunovou seznámil, když jí bylo pouhých 17 let, ale vztah začal až po důkladném prozkoumání jejího rodokmenu. Jenže v 19. století Židé masivně konvertovali ke katolictví a je dost dobře možné, že o svém původu ani nevěděla!

Závěry vědců jsou nejednoznačné, protože obě dvě příbuzné Evy Braunové odmítly poskytnout vzorek DNA. Tajemství Hitlerovi milenky tak nejspíš zůstane navždy pohřbeno v berlínském bunkru….

pravlast ( 7. dubna 2014 13:05 )

A sakra-ve kterém hrobě se Áda obrací?On nějaký někde má?A jméno vůbec nic o původu nemusí říkat,co třeba bavič Novotný a potomstvo???

luder ( 7. dubna 2014 08:48 )

To se říkalo i o Hitlerovi že měl židovské předky. A Braunová je židovské jméno; to samé platí i o těch, kterými byl obklopen. Mj., jména nějaká okrasná (v překladu) či končící na man jsou židovská.

mrdkazeman ( 7. dubna 2014 08:03 )

že do dotoho vstupuji,adolf nebyl ale žádnej trpaslík,to jseš asi na jiným špíle

lillyli ( 7. dubna 2014 07:38 )

Ále...jakýpak chudák. Jeho babička byla poloviční židovka..to musel vědět. Byl to pokrytec jako všichni megalomanští trpaslíci.

ninunnka ( 7. dubna 2014 06:56 )

Chudák Áda,vědět tohle,tak ho jebne ještě před tím,než žido-bolševivi dobyli Berlín..

Zobrazit celou diskusi