Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Turistu zatkli v Dubaji na 7 měsíců vězení: Nahý a opilý pobíhal po hotelu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: shp - 
3. dubna 2014
22:35

Britský turista Richard Stabler (33) si pořádně rozmyslí, než se opět napije rumu. Když se jím naposledy opil v Dubaji, pobíhal nahý po hotelu, za což byl zatčen a nyní odsouzen na sedm měsíců vězení.

Ředitel zámožné britské společnosti vyrazil na tah do Dubaje, kde v místním hotelovém rezortu popíjel, dopřával si společnosti spoře oděných žen, popíjel, plavil se na jachtě, popíjel a výsledek nakonec skončil tragicky. Pro Stablera.

Poté, co do sebe nekontrolovatelně lil rum, se Stabler začal ostře hádat se svými kamarády. Hádka pokračovala i na uměle vytvořeném ostrově Palm Jumeirah. Tam se Stabler dokonce vysvlékl a odmítal uposlechnout výzvy ostrahy.

Nakonec ho musela uklidnit policie a turista se nedobrovolně oblékl. Za své chování, které v prudérním Dubaji netolerují, skončil Stabler u soudu. „Měl jsem osm skleniček rumu, nic si nepamatuji. Nevím, jestli jsem byl oblečený, nebo nahý,“ prohlásil u něj.

Nad svým chováním může zpytovat svědomí následujících sedm měsíců, které stráví v dubajském vězení. Poté bude ze země deportován. Rumu se asi jen tak znovu Stabler nedotkne.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi