Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Putin už není ženatý! Po rozvodu s Ljudmilou do náruče krásné Aliny?

Autor: simao, ČTK - 
2. dubna 2014
13:10

O ruském prezidentovi Putinovi a jeho postupu na Ukrajině se mluví hodně, o jeho soukromí však podstatně méně. Nyní vyšlo najevo, že se Putin definitivně rozvedl s manželkou Ljudmilou. A je tedy singl. I z jeho životopisu již zmizela položka "ženatý". Kdo nahradí Ljudmilu po Putinově boku? Spekulovalo se, že krásná gymnastka Alina. A nebo se Putin raději naplno oddá mocenským hrátkám?

Ruský prezident Vladimir Putin formálním rozvodem dokončil rozluku s manželkou Ljudmilou, s níž nežil už několik let. Zprávu o rozpadu "prvního páru" oznámil Putin médiím už loni v létě při návštěvě baletního představení v moskevském Velkém divadle.

Putin je singl: Škrtnul slovo "ženatý"

Dnes ukončení rozvodového řízení potvrdil kremelský mluvčí Dmitrij Peskov. Slovo "ženatý" zmizelo také z oficiálního Putinova životopisu, který je zveřejněn na osobním webu kremelského šéfa. "Znamená to, že rozvod se uskutečnil," komentoval změnu Peskov, aniž uvedl bližší podrobnosti.

Není tak známo ani přesné datum, kdy se Putin manželského svazku oficiálně zbavil. Putinovo soukromí je pro ruská média obvykle tabu, pokud ovšem do něj nenechá novinářům nahlédnout sám prezident. Naposledy to učinil právě loni v červnu, kdy rozpad svého vztahu s manželkou Ljudmilou označil za "civilizovaný rozchod". Novinářům tehdy vysvětlil, že manželé se prakticky nevídají, každý už má svůj život.

Zůstaneme blízkými přáteli, tvrdila Ljudmila

Ljudmila Putinová-Škrebněvová doplnila, že jí veřejný život nesvědčí. Špatně snášela třeba časté přelety letadlem. Navždy prý ale s Vladimirem Vladimirovičem zůstanou "velmi blízkými přáteli", uvedla s tím, že odloučeně žili dlouho. O Ljudmile toho přitom není mnoho známo. Do školy chodila v Kaliningradě, pracovala jako zdravotnice a letuška. Po svatbě s Putinem vystudovala romanistiku v Leningradě (dnes Petrohrad). S Putinem má dvě dcery - Mariju (29) a Jekatěrinu (28).

Putin a jeho ženy: Mohla za rozvod krásná Alina?

Se zprávami o rozchodu prvního páru se již loni objevovala i jména případných Putinových nových partnerek. Podle ruského bulváru měla být Putinovou milenkou v minulosti třeba ruská špionka Anna Chapman, která byla v roce 2010 vyhoštěna z USA. Již v dubnu 2008 Putin oficiálně dementoval údajného sblížení s olympijskou vítězkou v moderní gymnastice, o třicet let mladší Alinou Kabajevovovu. V souvislosti s oznámeným rozvodem se však znovu objevily zvěsti, že Putinovi v náručí skončila právě Alina. Ruský prezident tyto spekulace opět odmítl. Je opravdu sám a věnuje se hlavně své politice, která budí hrůzu západního světa?

czrus ( 12. dubna 2014 20:35 )

Tadi je vsechno ! http://czech.ruvr.ru/

namoroman ( 3. dubna 2014 05:57 )

Nejhorší je, že Putin-Rusko ukázali světu(EUSA), že se lidé nemusí vraždit a při prosazování politiky nemusí zdechat děti, ženy, staří lidé. Počkáme si na prosazování politiky a agresi vojáků NATO a na jejich humanismus a lásku k lidem při jejich příštích akcích a la Irák, Lybie, Afghánistán atd...

kung-fu-jane ( 3. dubna 2014 00:17 )

...a je obava, že se bude rozvádět i Obama.

kung-fu-jane ( 3. dubna 2014 00:11 )

turan ( 2. dubna 2014 17:27 )

Á naš malý eštebáčik,udavač,a hľa Casanova!

Zobrazit celou diskusi