Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidič kamionu vyhrál 650 tisíc dolarů poté, kdy den předtím ztratil ženu!

Timothy (vlevo) vyhrál 650 tisíc dolarů díky losům z pumpy.
Timothy (vlevo) vyhrál 650 tisíc dolarů díky losům z pumpy.  (Autor: Repro Daily Mail)
Autor: lvi - 
31. března 2014
21:42

Štěstí ve svém soukromém neštěstí prožil o víkendu pětapadesátiletý řidič kamionu Timothy McDaniel z Kalifornie. Poté, co v sobotu zemřela jeho žena na infarkt, dozvěděl se, se Timothy v neděli o výhře pro něj neskutečné částky v hodnotě 650 tisíc dolarů.

Timothymu a jeho dětem se v sobotu zhroutil život, když jejich milovaná manželka a maminka zemřela po krátké srdeční příhodě. Staré přísloví praví, vyspi se na to, ráno bude lépe. A skutečně bylo, alespoň po materiální stránce. Timothy totiž vyhrál v celostátní loterii 650 tisíc dolarů. "Všechno se děje z nějakého důvodu," glosoval hořkosladce průběh uplynulých dvou dní Timothy.

Pro Timothyho, který stále smutní nad ztrátou manželky, je nyní nejdůležitější, že se prostřednictvím peněz bude moci více starat o své děti, respektive i o vnuky a synovce. A to díky třem výherním seškrabovacím losům loterie Scratchers. "V týdnu jsem si na pumpě během práce náhodně koupil losy v hodnotě 5, 3 a 1 dolar. Netušil jsem, že vyhraji jmění," uvedl Timothy, přičemž v první chvíli si myslel, že není správné prožívat krátce po smrti takovou radost. "Poté, co můj synovec zakřičel yahoooooo, tak jsem se začal radovat také," dodal Timothy.

Ten využil "přednostního odbavení" své výhry a vyinkasuje tento týden v hotovosti 350 tisíc dolarů. Zbytek výhry uzme daňová povinnost.

 

 

itartas ( 1. dubna 2014 08:06 )

To je škoda, mamina se mohla rozšoupnout! Smůla!

jirimat ( 31. března 2014 22:36 )

Malá náplast na ztrátu ženy, kterou miloval. Ale teď budde mít hodně "kamarádů", kteří se budou chtít přiživit!

nicka ( 31. března 2014 22:13 )

Chtělo by se říct: " Nosila mu smůlu"

Zobrazit celou diskusi