Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Irce (32) zfušovali v Česku plastiku: Udělali mi prasečí nos a nemohla jsem dýchat!

Autor: ljš - 
28. března 2014
14:52

Místo krásy bolest a slzy. Irka Barbara Naughton (32) byla natolik nespokojená se svou vizáží, že se rozhodla podstoupit plastickou operaci. Aby ušetřila, zvolila si kliniku v Praze. Tam ale prý zákrok úplně zpackali.

Barbara, která se živí jako herečka a spisovatelka, si v dětství prožila peklo. Otec ji zneužíval a dívka tak rychle začala nenávidět sama sebe. Po nehodě měla navíc křivý nos a její odpor k sobě samé dospěl nakonec tak daleko, že se prý nemohla ani podívat do zrcadla a do svých fotografií bodala nožem.

Rozhodla se proto, že v Praze podstoupí plastickou operaci. "Myslela jsem, že bude lepší jet do zahraničí, protože jsem slyšela, že je to levnější a stejně dobré," řekla deníku Daily Mail. Za letenku, operaci a následnou péči prý zaplatila čtvrt milionu korun.

Chirurg z kliniky, kterou britská média nejmenovala, ale její operaci, při které jí měl srovnat nos a zvětšit horní ret, zpackal a výsledek byl katastrofální. Lékař však tvrdil, že je to normální a chce to jen čas. "Trpělivě jsem čekala několik měsíců, stranou od všech lidí a doufala, že ta velká změna přijde. Nemohla jsem se smát a skoro ani dýchat a můj nos byl tak široký, že vypadal jako prasečí," popsala následky.

Na klinice nakonec souhlasili, že Barbaře provedou druhou operaci a vše napraví. Ani ta ale nedopadla dobře a žena nakonec musela podstoupit zákrok v Británii. Vypadá tak sice přirozeněji, ale devět tisíc liber (300 tisíc korun), které do plastické chirurgie investovala, těžko dostane zpátky.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

cityjail ( 28. března 2014 16:40 )

Přesně tak!!!

lennne ( 28. března 2014 15:56 )

 Jak udelat z docela pohledny holky obludu ...ze si nedala pokoj

marie60 ( 28. března 2014 15:48 )

marie60 ( 28. března 2014 15:47 )

sores ( 28. března 2014 15:46 )

Takto by měla dopadnout každá, je to proti přírodě fyzicky měnit něco jak nás příroda stvořila. Pokud vyloženě nejde o nějaký úraz nebo zvířecí znetvoření. Dobře jí tak.

Zobrazit celou diskusi