Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladík se vyboural v autě s přítelkyní: Karel (†18) zahynul, Nikola (20) bojuje o život!

Autor: shp, Jitka Pecharová - 
22. března 2014
12:32

Tragicky skončila jízda Karla (18) a jeho přítelkyně Nikoly (20). Mladík dostal v zatáčce smyk a vyboural se ve své hondě. Řidič na místě zemřel, jeho spolujezdkyně bojuje v nemocnici o život s těžkými zraněními.

Vůz vjel na silnici ze Střevače na Bystřici na Jičínsku do protisměru a Karel dostal smyk, který již nevybral a narazil ve voze do stromu. Mladík vážným zraněním na místě podlehl, Nikolu záchranáři převezli do nemocnice v Hradci Králové, kde bojuje o život. Silnice byla kvůli tragické nehodě několik hodin zavřená.

Podle informací Blesk.cz neměl údajně ani jeden z mladých lidí ve voze zapnuté pásy. „Přesnou příčinu nehody policisté teprve zjišťují,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Ivana Ježková.

Karel i Nikola byli vášnivými fanoušky vozů i motorek značky Honda.  Mladíkovi, který měl řidičák jen krátkou chvíli, se tato vášeň stala nakonec osudnou.

nikola13nikola ( 3. září 2014 18:03 )

Lidi jsou pouze ***!!! Doufám že na všechny ***i dojde!!! A ty vaše kecy...že jsme nebyli připoutaný a že měl ještě mokrý řidičák jsou trapný a lživý!!! Všechny do jednoho bych chtěla potkat a přetáhnout vám záda tyčí!!!!

radka8606...... ( 24. března 2014 21:56 )

Jak sem někdo mohl dát tento článek,nejsou to náhodou osobní údaje a soukromé fotky.Jak můžete se někomu hrabat na facebooku.Tato autorka článku je fakt trapná,tady je fakt vidět že kvůli prachům udělájí lidi vše a dokážou být bezcitný.

radka8606...... ( 24. března 2014 21:48 )

Tak to je hnus jak můžete soudit člověka když jste ho vůbec neznali.Nejste lidi ale bezcitné ***.Každý by se měl hlavně starat sám o sebe a neřešit ostatní a psát tady takové sračky.Trochu úcty by to chtělo lidi.Nesuďte člověka když ho vůbec neznáte!!!!!!!!!

sasule9252 ( 24. března 2014 21:33 )

 Mohli by jste si par lidi uvedomit co tu pisete? Jsou to hnusne veci a to jste lidi? To pochybuji!!!! Nectete to pouze vy, ale i rodina, pratele a dalsi normalni lidi. Nikdo si nezaslouzi, aby jste o nich takto mluvili, kdyz je ani neznate!!

aallaa ( 23. března 2014 21:56 )

Nechápu, jak někdo muže tak bezcitny!!! Nikdo z vás toho kluka neznal a dovolite si sem napsat takovou sračku !!! Uvědomte si, že tohle je tragédie. ,ktera se stát proste neměla,i kdyby ten kluk byl jakejkoliv,tak kdo vám dal právo soudit??? Strčte si ty Vaše řeči do pr*ele a běžte se nad sebou zamyslet!!!! Takový věci snad nemůže napsat člověk,ale někdo kdo v sobe nemá ani kousek citu!!

Zobrazit celou diskusi