Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Chytili narkobarona, který se skrýval na slovenský pas. Byl spojkou mezi Evropou a Amerikou!

Šarič byl důležitou drogovou spojkou mezi Evropou a Amerikou.
Šarič byl důležitou drogovou spojkou mezi Evropou a Amerikou.  (Autor: Archiv Blesku/Profimedia.cz)
Autor: lvi - 
18. března 2014
13:54

Srbské a černohorské policejní jednotky zadržely v úterý ráno šéfa balkánské narkomafie Darka Šariče, kterého Srbsko stíhá kvůli podezření z pašování drog z Jižní Ameriky do Evropy.

Pětačtyřicetiletý Šarić je označován za bosse jedné z nejmocnějších zločineckých skupin na Balkáně, která organizuje přepravu kokainu z Jižní Ameriky přes Itálii, Černou Horu a Srbsko do západní Evropy.

Bělehrad proti černohorskému rodákovi Šaričovi zahájil trestní řízení kvůli údajnému pokusu propašovat v roce 2009 zhruba 2,5 tuny kokainu z Jižní Ameriky do Evropy. Od té doby je Šarić na útěku. Policii podle dřívějších zpráv slovenských médií Černohorec Šarić unikal za pomoci slovenského pasu.

Šaričovi pašování narkotik údajně ročně vynáší až miliardu eur.

Jeho majetek v Srbsku, konkrétně nemovitosti v Bělehradě a v oblasti Vojvodina na severu Srbska, úřady přechodně zabavily.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sykynator ( 18. března 2014 16:10 )

 santxkauz. Srbové namaj s Ruskem nic společného, ty dylino. Pod všem zpravama je tvuj koment. To že jsi se v Karlových Varech při lázeňském pobytu, nešťastné zamiloval do ruského bohatýra a on tvou lásku neopětoval, neznamená ze musíš být takovej fašistické lepivej Klingon a buzerant

karmavana ( 18. března 2014 14:38 )

To on hlupáček neměl svůj majetek napsán na své právníky? No Balkán...Že si klucí nezajedete do Prahy udělat kurz chudoby.

Zobrazit celou diskusi