Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rodina pilota zmizelého boeingu nahrála dojemný vzkaz: Vrať se domů

Autor: shp - 
18. března 2014
13:20

Kapitán zmizelého Boeingu 777 Zaharí Ahmad Šáh (53) je neoficiálně hlavním podezřelým z údajného únosu letadla. Jeho dcera, po které pátrala média, se již před časem odstěhovala z Malajsie do Austrálie. Kapitána rodina mezitím nahrála na server youtube.com video, ve kterém prosí, aby se jejich příbuzný vrátil v pořádku domů.

Šáh byl fanatickým příznivcem opozičního malajsijského vůdce, jenž byl nedávno zatčen kvůli homosexualitě, která je v zemi nelegální. Proti politickému dění v Malajsii se často ohrazoval, podezření z únosu letadla tak padlo právě na něj.

Ajšah Zaharí, dcera kapitána, se již před několik lety odstěhovala do australského Melbourne, kde vystudovala na univerzitě architekturu. Jakmile se ale dozvěděla o zmizení letadla, okamžitě se vrátila za rodinou zpátky do Malajsie.

Kapitánova rodina přitom bydlí v Kuala Lumpuru 24 kilometrů od letiště, ze kterého Boeing 777 odstartoval. Šáhovi příbuzní sestříhali dojemné video, na kterém prosí, aby se jejich blízký vrátil v pořádku domů. Že by tušili, že něco chystá?

Video Záhada zmizelého letadla Boeing 777. Co se stalo? - Tomáš Polák, Reuters
Video se připravuje ...

karkulka_z_lesa ( 19. března 2014 06:17 )

nojo, az na tu "smrt usa" (tam zijí taky lidé jako ty a já) s tebou plne souhlasím.....Obsah slova terorismus se v posledních letech rádne zmenil, predevsím ale ti, kterí za ním stojí....naivní ti, co si politiku usa jeste stále idealisují......svet se zmenil...a dále mení....aktivní geopolitika je svinstvo.....Jugoslávie, Irak, Lybie, Ukraina.....vse se narodilo v nemocných mozkách amerických usurpátoru, ale i NATO..... nasinec na to prijde az uz bude (opet) pozde....de facto jsme se ze dvou posledních válek nepoucili.....

cocca ( 18. března 2014 15:57 )

 Tak si myslim,že pokud s tím piloti nemají nic společného, tak by bylo asi dost riskantní vyslat SOS jsme uneseni.V cuku letu by byli odstřeleni.

Zobrazit celou diskusi