Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Přestřelka v Charkově: Dva mrtví a několik zraněných!

Autor: ČTK, lvi - 
15. března 2014
10:58

Noční přestřelka znepřátelených radikálních skupin v ukrajinském Charkově si vyžádala minimálně dva mrtvé a několik zraněných, včetně jednoho policisty. Krvavý konflikt propukl v ulicích východoukrajinského města v pátek večer.

Do křížku se dostala militantní skupina stoupenců postupu Ruska na Krymu s ukrajinskými radikály. Incident vyvrcholil poté, co se radikálové zabarikádovali v budově, v níž sídlí jejich organizace, a proruští militanti se na ně začali dobývat.

Podle Avakova se střílelo z obou stran a zbraně byly také posléze zabaveny u členů obou skupin. Policie zadržela celkem 30 lidí, jak radikálů, tak jejich protivníků.

Agentura AFP s odvoláním na nejmenovaný policejní zdroj napsala, že se proruští militanti snažili dostat do budovy, v níž se schovala skupina lidí, kteří jsou podezřelí, že v pátek večer stříleli na účastníky proruské manifestace. Podle tohoto zdroje střelbu zahájily osoby v budově. Zda druhá strana palbu opětovala, ale neřekl.

ninka64 ( 16. března 2014 00:07 )

http://euportal.parlamentnilisty.cz/AddComment.aspx?ArtId=11818&ParId=159448

venxa ( 15. března 2014 21:20 )

Ruska Gorila se vydala na dalsi "Mirovy pochod" k nastoleni konecneho vitezstvi Ruskeho(Sovetskeho) Imperialismu. To si uvedomte vy prorusky, bolsevicky ksindle.

realistann ( 15. března 2014 18:45 )

havloidům spadla maska pravdy a lásky otevřeně vyrobili ,sponzorují a podporují nacisty na ukrajině

realistann ( 15. března 2014 17:32 )

USA připravili na Ukrajine fašistický puč http://www.czechfreepress.cz/evropa/usa-pripravili-na-ukrajine-fasisticky-puc.html to co USA provedly Ukrajině jim už nesmí projít , provedly nacistický puč teroristů a postříleli pomocí odstřelovačů své vlastní užitečné idioty i berkuty ,je to technologie revoluce CIA kterou použili proti Venezuele 2002 tady jsou důkazy nytimes.com/2004/12/03/international/americas/03venezuela.html?_r=0 ,(Sýrie Libye) Janukovič tři měsíce nechal na policisty útočit Jacenukovy teroristy zápalnými lahvemi, železnými tyčemi, dlažebními kostkami a policisty ozbrojil až kličkovo banderovské bestie začaly střílet berkuty , dnes masmedia šíří lži jak Janukovič postřílel lidi ,není tomu tak, je to osvědčená taktika USA fašistického režimu který stejné peklo provedl opakovaně v jiných zemích

realistann ( 15. března 2014 15:01 )

stejně jako na Ukrajině,v Gruzii,Libyi,Sýrii,Čečensku.. teroristický režim USA vyvolává chaos a občanskou válku v Rusku beztrestný Hitler z USA si dělá co chce , teroristický režim spojenec nacistů SS Bandery ,tvůrce islámského terorismu alKajdy spojenec muslimských džihádistů v Čečensku ,Libyi, Sýrii, .právě vyvolali občanskou válku na Ukrajině terorista Kličko a Chodorkovskij vyzývají k občanské válce ,jendotky banderovských teroristů chodí po Ukrajině stejně jako nacistické jednotky SA , jen v kuklách ,unášejí a mlátí poslance vládní strany regionů,uřezali berkutovi hlavu, upálili člověka v budově strany regionů

Zobrazit celou diskusi