Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vražda politika Romana Housky: plánovaná akce nebo náhoda?

Autor: Jana Ulrichová - 
15. března 2014
06:00

Za tmavými skly, s pytlem na hlavě přivezli včera policisté k soudu muže, který se přiznal k vraždě podnikatele a politika ČSSD Romana Housky (†51). Soud ho poslal do vazby.

Policisté včera zveřejnili, že muž se na policii přihlásil sám. Přinesl i zbraň, ze které podle svých slov střílel. Věděl, že jsou mu na stopě, protože na místě vraždy ztratil neobvyklý paralyzér. Byla na něm jeho DNA.

Podle informací Blesku má zadržený muž rodinu. Je z Krupky a jde o bývalého vojáka. Policisté tvrdí, že se s Houskou neznal. Dostali se prý do sporu, který zadržený ukončil střelbou. Tato verze působí ale velmi nevěrohodně.

Není jasné, co muž ve slepé ulici, kde k vraždě došlo, dělal, a co tak hrozného se mezi ním a do té doby pro něj neznámým Houskou stalo, že to řešil čtyřmi výstřely. Mnohem pravděpodobnější se tak jeví verze zdroje Blesku, že zadržený muž byl najatý. Za vraždu mu hrozí až 18 let vězení.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

eva666 ( 18. března 2014 05:41 )

to už se podobá blábolům rudého práva o černonylu apod. takové hovadině o náhodě nemůže nikdo věřit. ten gauner nejspíš ohrožoval někoho mocného, proto skončil tak jak skončil. třeba maji i pravého vraha, ale tomu pozadí nikdy neuvěřím. je zajímavé, jsk se kolem oranžového upřímného spolku stahuji nahodni vrazi.

ninka64 ( 15. března 2014 22:14 )

Houska byl gauner a proto zkončil tak jak zkončil!Ale že šlo o náhodu,nevěřím. Herecké vystoupení policajtů bylo hodně špatné. Lhali a mlžili, ale bylo nepřesvědčivé. V té vraždě je velká politika.Typuji to na nájemnou vraždu, která hochovi nevyšla , protože zanechal paralizér s otisky prstů.

ruudazvostravy ( 15. března 2014 18:56 )

Vona uš vo tom spývala f tý pýsničce ta Urbánková,že Houski nebudou,páč ten Vylém celou noc šukal starou a pak chrápal celí dopoledne.

wimr.tka ( 15. března 2014 18:50 )

Čau brácho,ty eště žiješ?Co kdybi sme dali řeč a pak se zas vzájemně vopr.cali do pr.dele jako posledně.Bilo to přece móc fajn,né?

jitka99 ( 15. března 2014 17:57 )

Slusne vychovani koukam nema nikdo z Vas .Bohuzel jen se vam maximalne tak smat a litovat Vas

Zobrazit celou diskusi