Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž držel v dodávce sexuální otrokyně: Znásilňoval je s nasazenými upířími zuby!

Timothy Jay Vafeades znásilňoval dvě sexuální otrokyně. Pokaždé měl při tom nasazené falešné upíří zuby.
Timothy Jay Vafeades znásilňoval dvě sexuální otrokyně. Pokaždé měl při tom nasazené falešné upíří zuby.  (Autor: ČTK/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp, so - 
15. března 2014
13:25

Zvrácené, nechutné a bizarní! Američan Timothy Jaye Vafeadese (54) držel měsíce ve své dodávce zamčené dvě sexuální otrokyně a nejméně stokrát je znásilnil. Pokaždé si při tom si nasazoval falešné upíří zuby.

Američanovo znásilňování začalo loni v jeho domovském Utahu, kde unesl příbuznou (19). Vydal se s ní na Floridu a poté i dál po celých Spojených státech. Po dobu půl roku jí nedovolil opustit svou dodávku a vždy nebohou dívku škrcením donutil k sexu.

Ke znásilnění došlo nejméně stokrát a Vafeades svou brutalitu vystupňoval ještě tím, že si k vynucenému sexu nasazoval umělé upíří zuby, koupené v obchodě s žertovnými předměty.

Jedna žena mu nestačila

Po cestě v Minnesotě unesl další ženu, kterou držel ve voze čtvrt roku. „Vyhrožoval, že mě zabije. Musela jsem s ním souložit každý den. Tvrdil, že jsem jeho otrokyně a musím udělat vše, co si usmyslí. Ty falešné zuby strkal do úst i mně, tvrdil, že se mu nelíbí můj úsměv,“ vypověděla druhá oběť u soudu. Vafeadesovi hrozí za znásilňování až doživotí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sars ( 15. března 2014 15:43 )

 Kluk jeden zubatej ,kdo by to do nej rekl....

bre-burda ( 15. března 2014 14:43 )

Zajímavý! Já musím s manželkou souložit také každý den a nikdo mne za sexuálního otroka nepovažuje. Upíří zuby si sice nenasazuje, jí narostly už krátce po narození. Nevím, zda-li mne před akcí škrtí ale modřiny na krku mívám dost často. Kolegyně se pak po sobě významně dívají ale nezastane se mne žádná!

siroky11 ( 15. března 2014 14:16 )

No to je dobrý! Hrozí mu až doživotí. Že nepřijel k nám do Českého Kocourkova? Tady by ho odsoudili tak k 3? letům a ty postižené ženy by mu ještě musely platit odškodné.

Zobrazit celou diskusi