Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pilot zmizelého boeingu 777: Pozval si do kokpitu sexy blondýny!

Autor: shp - 
11. března 2014
18:00

Jeden z pilotů zmizelého boeingu Malajsijských aerolinií je možná po smrti, ale přesto čelí drsné kritice. V roce 2011 si totiž Fariq Abdul Hamid vzal do kokpitu hned dvě sličné blondýny, kterým dělal společnost, bavil je a prý si v pilotní kabině dokonce zapálil cigaretu.

Jihoafričanka Jonti Roos letěla se svou stejně půvabnou kamarádkou Jaan Maree z Phuketu do Kuala Lumpuru. K cestě blondýnky využily Malajsijské aerolinky, jejichž Boeing 777 se v sobotu místního času ztratil z radarů a od té doby po něm není ani vidu, ani slechu.

Jakmile je Fariq Abdul Hamid spatřil v letadle, tak se mu zalíbily a pilot je pozval do kabiny k sobě a svému kolegovi. „Během celého letu na nás mluvili a dokonce i kouřili. Nemyslím si, že je to dovoleno,“ řekla Roos pořadu Current Affair.

Blondýnka také dodala: „V jeden okamžik na nás dokonce mluvili otočeni zády řízení.“ Podle Roos však přesto měli oba piloti stroj po celou dobu pod kontrolou. Když se žena dozvěděla o zmizení boeingu, který řídil Fariq, úplně zkoprněla. „Byla jsem v šoku,“ prohlásila Roos.

Pátrání po Boeingu 777 stále pokračuje, ale zatím je bezvýsledné. Telefony některých cestujících stále vyzvání, ale nikdo je nezvedá. Vyšetřovatelé také zjistili, že dva muži, kteří v letadle cestovali na falešné pasy, byli íránští emigranti a nikoliv teroristé, jak se dříve spekulovalo.

tuba24 ( 11. března 2014 20:25 )

telefony cestujucich vyzvanaju? Tak nech sa pozru na ktoru BTS su prihlasene ... rofl

cipisek134 ( 11. března 2014 19:24 )

Jj. Pilot měl vskutku vytříbenej vkus to se musí nechat.

zdrclamrdka ( 11. března 2014 18:39 )

MIMOZEMŠŤANÉ

mirco ( 11. března 2014 18:31 )

hergot....to jsou kocky.....Bedo, to se musi nechat....

Zobrazit celou diskusi