Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

MDŽ: Pánové, zapomeňte na karafiáty! Plácněte se přes kapsu a kupte třeba náhrdelník...

Autor: red - 
7. března 2014
05:00

Pánové, zbystřete! Už zítra 8. března se po celém světě tedy i u nás slaví Mezinárodní den žen. Pokud jste snad na něžné pohlaví zapomněli, naštěstí Vám poradíme, čím udělat slavícím ženám radost.

 

ruudazvostravy ( 7. března 2014 14:30 )

F prr.dely bi sme na to akonrát vzaly,Béďo,ty lóve s tiskárny sou vo dršťku a čórkárna smrdí krimem.

e.44 ( 7. března 2014 14:11 )

Máš valchu? Nějakou pěknou a hodně starou? Kamarádka je sbírá, udělal bys jí radost

lenonius ( 7. března 2014 14:00 )

a co valchu na prani?

e.44 ( 7. března 2014 13:57 )

Tedy mě to co tady nabízeji přijde jako přehlídka toho co je potřeba vyprodat aby se jim uvolnilo skladovací místo Moje rada proto zní, pánové nic z těhle hrůz nekupujte. Ženě uděláte radost dárkem z kterého pozná že na ní myslíte, že jste si třeba zapamatovali jak před měsícem, dvěma někde pronesla že se jí tahle maličkost líbí ale sama si jí nekoupila.....nebo tak podobně. A je jedno jestli jí ten dárek dáte k MDŽ - k tomu organizovanému slavení kterým ne každá žena je nadšena, jelikož se jí zhnusilo třeba jako mě za komančů, kdy ženský dostaly kytku, chlapi se ožrali, ženský museli udělat práci i za ně a pak ještě po tý oslavě uklidit - nebo jestli jí ten dárek dáte kdykoli jindy jen tak právě proto že na ní myslíte.

grandma ( 7. března 2014 12:30 )

Súhlasím s tebou, zase potrebujú predať tak navrhujú také blbosti. Tento sviatok je o ocenení ženy a treba jej dať kvietok a nie žiadne brilianty................

Zobrazit celou diskusi