Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Manželka Radovana Krejčíře je na svobodě! Pod podmínkou, že se dostaví k soudu

Autor: ČTK - 
1. března 2014
08:31

Manželka Radovana Krejčíře si zatčení dlouho "neužila". V noci na dnešek ji totiž propustili na svobodu - pod podmínkou, že se v pondělí dostaví i s Krejčířovým synem Denisem k soudu.

Jihoafrická policie propustila v noci na dnešek na svobodu manželku uprchlého českého podnikatele Radovana Krejčíře, kterou v pátek zatkla kvůli držení kradeného automobilu a kvůli podezření z podvodu.

Právníkům se podle jihoafrického serveru Enca podařilo soudně vymoci její podmínečné propuštění výměnou za slib, že se v pondělí dostaví k soudu v Pretorii spolu s Krejčířovým 22letým synem Denisem.

Kateřina Krejčířová skončila v poutech před soudem, který zamítl už třetí žádost jejího muže o propuštění z vazby na kauci. Kontroverzní podnikatel byl v JAR zatčen loni v listopadu a s pěti údajnými komplici čelí obviněním z pokusu o vraždu a z únosu. Čech všechna obvinění popírá.

Všechen majetek českého podnikatele v JAR je psán na jeho manželku. Jihoafrický finanční úřad ho loni zablokoval kvůli vyšetřování mnohamilionových daňových podvodů, kterých se Čech údajně dopustil. Kromě toho Krejčíře tisk v JAR spojuje s řadou dalších zločinů, včetně asi desítky vražd.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

illis ( 2. března 2014 19:48 )

verasum ( 2. března 2014 16:39 )

Ten jejich povedený synáček bude totéž co jeho fotřík,manželka musela o jeho aktivitách a metodách vědět, nemo je to úplná blbka. V každém případě je dobře,že tato gaunerská rodinka není v ČR. Kdoví kolik zla by tu ten sajrajt napáchal.

warn ( 1. března 2014 23:41 )

 kdyby zustal v čechách tak je no tom lépe tady byho totiš náš ex prezident stoprocentne amnestoval no ni

illis ( 1. března 2014 21:12 )

tomik007 Na Netu: Krejčířová (dívčím jménem Janoszová) studovala hru na housle na Janáčkově konzervatoři v Ostravě, nadaná houslistka ale podle vzpomínek pedagogů krátce po maturitě otěhotněla a hudební kariéře se tak nevěnovala. Před deseti lety nicméně doprovodila na housle známého psychiatra a spisovatele Jana Cimického, který na CD namluvil svou sbírku Pro tebe, má lásko. Takže houslistka nadějná, ale nic z toho. S těmi zbraněmi v mém případě máš pravdu .

wimr ( 1. března 2014 19:00 )

dal bych jí šišku,

Zobrazit celou diskusi