Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krejčíř zůstává za mřížemi: Soudce nezviklal ani infarkt uprchlíkovy matky!

Autor: lvi - 
28. února 2014
14:03

Radovan Krejčíř se vrací za mříže, rozhodl soud. Kdo se nyní postará o nejmladšího syna českého uprchlíka, teprve čtyřletého Damiena? Poté, co policie dnes zadržela Kateřinu Krejčířovou a údajně pátrá i po synovi Denisovi, nikdo další už nezbývá. Babička Naděžda totiž údajně prodělala infarkt a je ve špatném zdravotním stavu. Malému Damienovi tak hrozí, že poputuje do dětského domova.

Soudce, který dnes zamítl už třetí pokus Radovana Krejčíře o propuštění z vazby má o osudu nejmladšího syna Radovana Krejčíře jasno. „Od toho tu máme sociální péči,“ řekl už dopoledne Krejčířovi.

Členové elitního komanda Hawks jdou nyní i po nejstarším Krejčířově synovi Denisovi kvůli stejné záležitosti, kvůli které zadrželi jeho matku Kateřinu.

Kde je Denis?

Je tedy téměř jisté, že Denis Krejčíř (22) se o brášku nyní nepostará a jak se zdá, vzal po vzoru otce a po zatčení matky Kateřiny kramle. Zmínění vyšetřovatelé z Hawks se ho snaží dostihnout ve snaze, zeptat se ho na to, jak se na pozemek jeho matky dostalo kradené auto, respektive vozidlo s duplicitními doklady. Zřejmě ale jablko nepadá daleko od stromu a Denis je neznámo kde. Spekuluje se o tom, že narychlo odletěl na Mauricius, kde před časem pobýval i s matkou Kateřinou. V době, kdy začal proces s jeho otcem, a spekulovalo se, že zbytek rodiny uprchl do Argentiny.

Druhou variantou je, že příslušníci Hawks „vytěžují“ Denise neznámo kde a o jeho vazbě se teprve rozhodne.

Kdo je vlastně Kateřina Krejčířová?

Podle soukromého detektiva Paula O´Sullivana, který se vytrvale věnuje mapování Krejčířových aktivit v JAR, znamená zadržení jeho ženy Kateřiny, potažmo možné vyslýchání jeho syna Denise zánik impéria kontroverzního českého podnikatele v JAR. Sama Kateřina prý podle Sullivana převzala po Krejčířově zatčení aktivity svého manžela, a to i přesto, že to v páru, přezdívaném afričtí Bonnie a Clyde, skřípalo.

Pro našince by se však nejednalo o žádné překvapení. V minulosti v Česku figurovala v orgánech několika firem spojovaných se jménem jejího manžela, na její jméno byla také zakoupena vila v Černošicích, ze které Krejčíř uprchl. Kvůli pořízení a přestavbě domu v hodnotě mnoha desítek milionů korun byla od léta 2005 Krejčířová stíhána, nejprve za praní špinavých peněz, později byla kvalifikace změněna na podílnictví.

Jak vypadal a co říkal Krejčíř, když ho Blesk těsně před jeho zatčením navštívil? Podívejte se na video:

Video Krejčířův ochránce: Lidské tělo klidně naporcuju! - FTV Prima, Eva Pospíšilová
Video se připravuje ...

 

dom01 ( 28. února 2014 18:29 )

Souhlasím.Je pěkně vyžranej

gogo ( 28. února 2014 18:04 )

Krejčíř je v base jen proto, že neuvolnil dost peněz na úplatu zainteresovaných policistů a soudců. Až zaplatí, bude volný. Pokud mu peníze ale došly, tak má kardinální smůlu..

sores ( 28. února 2014 17:07 )

Na každou svini se vaří voda, snad už na toho zloděje a vraha konečně také dojde. Užíval si leta luxusu a svobody.

fotrpjotr ( 28. února 2014 15:36 )

Ny syna zlodějů se patří vykašlat,o toho se postarají,horší zda nemá pejska.

marlen52 ( 28. února 2014 15:26 )

jen at ho zavřou až zčerná

Zobrazit celou diskusi