Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Honzu (17) přepadla a surově zbila parta násilníků: Kdo ty lotry najde, dostane 50 tisíc!

Autor: Jan Doležal - 
27. února 2014
16:18

Rány pěstí! Kopance! Zlomené zuby! Tak krutě parta násilníků zbila v Českém Brodě Honzu (17). Chlapcův táta vyzývá prostřednictvím Blesku: Kdo ty lotry najde, dám mu 50 000 Kč!

„Nejde přece jenom o nás. To, co se stalo mému synovi, se kdykoli může stát jinému. Nemůžeme přece dopustit, aby mezi námi po Českém Brodě chodili takoví grázlové. Proto nabízím odměnu tomu, kdo je pomůže dopadnout,“ vyzývá přes Blesk zdrcený otec.

Rány a kopance

Přepadení se odehrálo 21. února. „Přijel jsem vlakem z Prahy před půl osmou večer a šel jsem od nádraží k autobusové zastávce, která je naproti Penny Marketu. Před prodejnou KIK mě najednou zezadu někdo chytil a hned nato jsem dostal ránu do obličeje,“ vyprávěl Blesku Honza.

Video Otec Honzy vyzývá: Kdo lumpy dopadne, dostane 50 tisíc. - Jan Doležal
Video se připravuje ...

Násilníků bylo asi pět. „Zatáhli mě za betonovou zídku a tam mě bili dál. Když jsem upadl, ještě do mě kopali,“ popisoval chlapec a hlas se mu chvěl.

Zachráncem kolemjdoucí

Studenta gymnázia zachránil ho až kolemjdoucí muž. Na lumpy zařval a oni se rozprchli. „Pak mi pomohl vstát, vyndal z tašky toaletní papír, já si otřel z tváře krev a šel na autobus,“ dodal Honza. Útočníků bylo asi pět, na sobě měli tmavé kalhoty a byli zahalení do kapucí. Svědci přepadení se mohou přihlásit na telefonní číslo 737 124 878, nebo policistům na číslo 974 874 700, případně na linku 158.

Video Přepadení v Českém Brodě - Video - Jan Doležal
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi