Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rezešová se možná rozloučí s maďarskou basou: Trest si může odpykat na Slovensku!

Autor: shp - 
26. února 2014
21:37

Zhýralá slovenská prominentka Eva Varholíková-Rezešová (36), která si v maďarské base odpykává šestiletý trest za zabití čtyř lidí při autonehodě, si možná zbytek trestu odkroutí ve své domovině. Může do ní být přesunuta na základě mezinárodního práva.

Magnátova dcera byla zatím neprávoplatně odsouzena na šest let za zabití čtyř lidí pod vlivem alkoholu na maďarské dálnici M1. V base je uvězněná od srpna 2012, odkud se dostala po vynesení rozsudku do domácího vězení jen na dva týdny. Prokurátor totiž vznesl námitku a soud mu vyhověl.

Na jaře stane Varholíková-Rezešová již podruhé u odvolacího soudu druhého stupně. Je velmi pravděpodobné, že se bude snažit dostat do slovenské věznice. „Slovenský občan má právo požádat, aby mohl vykonat trest v rodné zemi. Žádost podává ministerstvo spravedlnosti, které se poté spojí s maďarskou stranou,“ prohlásil právník Juraj Bizoň.

Dostane práci ve vězení?

O konkrétní vězení však zámožná dědička žádat nemůže. „Vězně mohou umístit do jakékoliv věznice na Slovensku,“ doplnil právník. I tak by to pro ni měl přesun nesmírné výhody. Zámožný klan Rezešových by mohl prostřednictvím některé ze svých firem dohodit Evě slušnou práci ve vězení.

aiera ( 27. února 2014 07:58 )

hofihofi - ty jsi d e b i l !!!!!!!!!!!!

lecram ( 27. února 2014 07:50 )

A co sa tomu cudujes co to v Cechach nie stejne ? Advokat je predsa plateny a velmi dobre za to aby dokazal,ze nie Ona,ale jej bolo ublizene a teda pravom patri nie do basy na Slovensku,ale na slobodu,tak to bolo , je a vzdy bude, dokonca je tu moznost ked ozraty a sfetovany Venca chrchla pustil vsetkych takychto na slobodu vdaka jeho velkorysej amnestii,alebo si uz na to zabudol ?

setroseuros ( 27. února 2014 05:05 )

Delaji vse mozne jen aby ji nejdriv z toho vysekali a ted dostali domu! A tam ji za vzorne chovani hned jiste vybavi propusteni! Madarsky soud by to nemel vubec dopustit! Ale prachy delaj divne zakony! Ale at delaj co delaj , jedno ji uz neodparou: Ze aspon neco si odsedela! Neverim vsak,ze se pouci! Penize a arogance jdou ruka v ruce!

hofihofi ( 27. února 2014 00:42 )

Nesmyslne kecy, blaboly, to by se tezko vracela, nejsme v socialistickem bloku. A kolik bys chtel ji dat, to nebyla vrazda, ale neumyslne zabiti, bouracka v opilosti. To nelze jinak posuzovat.

abvydavatelstvi ( 27. února 2014 00:10 )

Když byla v tom jakože domácím vězení.... tak ji několik lidi vidělo na Slovensku v Košících.... prej byla několik dní doma.... když se to provalilo tak ju odlifrovali zpět do basy.... šest let za smrt čtyř lidi je velmi málo.... těm lidem se nechtělo umřít... Rezeska je popravila...

Zobrazit celou diskusi