Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladík brutálně zbil dívky, které se mu posmívaly, že vypadá jako Harry Potter: Roky byl šikanován!

Mladík, který brutálně zbil dvě dívky, které se mu posmívaly, že vypadá jako Harry Potter, byl v dětství často šikanován.
Mladík, který brutálně zbil dvě dívky, které se mu posmívaly, že vypadá jako Harry Potter, byl v dětství často šikanován.  (Autor: INT/profimedia.cz)
Autor: shp - 
17. února 2014
22:30

Posmívaly se mu, že vypadá jako Harry Potter. Skončily s rozbitými obličeji v nemocnici. Brýlatý Ryan Walker (19) to nevydržel, ruplo mu v hlavě a jedné z dívek omlátil hlavu o betonovou zeď, zatímco druhou rovnou pobodal v obličeji. Mladíkovi rodiče se ho teď snaží hájit. Ryana totiž roky na škole šikanovali.

Leah Pearce (16) a Emma Keeble (15) seděly na schodech obchodního střediska, když kolem nich prošel Ryan. Nejdřív mu strčily do nákupního košíku a poté se mu začaly posmívat, že vypadá jako čaroděj obrýlený Harry Potter, známý z knih i filmů.

To ale bylo už na Ryana příliš. Nejdřív chytil Emmu, uštědřil jí pár ran, poté ji vzal za vlasy a začal jí tlouct hlavou o betonovou zeď. Se šíleným výrazem v obličeji pak na ni křičel: „Zhebni, zhebni!“

O obličej zlomil čepel nože

Poté z nákupu vzal nůž na potraviny a druhou dívku Leah s ním po výprasku začal bodat do obličeje. Bodal tak silně, až se noži zlomila čepel. Obě dívky skončily zbité jako žito v nemocnici s vážnými poraněními.

Samotný Ryan skončil u soudu, který ho za brutální útok poslal na 4,5 roku za mříže. Jeho maminka Tanya říká, že takový nikdy nebyl a že za jeho zkratem musí stát hrůzné zážitky z dětství, kdy byl často šikanován.

To se na něm evidentně podepsalo. „Viděl často násilí a sám byl často šikanován. Když zestárnete, naučíte se tyto věci skrývat. Časem se naučíte říkat, že vše bude v pořádku,“ řekla Leah listu Daily Echo.

alenam ( 19. února 2014 13:15 )

Ty sis nikdy nekupovala nůž? Nebo když ho kupuješ nedáváš ho do vozíku, cpeš si ho rovnou do kapsy?

danda5 ( 19. února 2014 13:07 )

Panove a damy je to clanek Blesku neprozivejte to tak Myslim ze co je pravdive tak snad stat jinak blabol za blabolem vid Blesku. ZE Z NAKUPNIHO VOZIKU VYTAHL NUZ uz se zvas opet svijim v bolestech ze smichu. A jiz po nekolikate vas prosim o smajlose na zvraceni ty jsou sem dost vhodni a ted mi dejte ban

blooroses ( 18. února 2014 02:46 )

Rodiče mnoho nesvedou????? Právě na rodičích je vychovat zdravě sebevědomé dítě které má nějakou šikanu v zádeli. Žádné vodění za ruku, výchova k samostatnosti. A když to nezvládnou, tak jejich chyba ale dá se ještě napravit. Dát dítě na jinou školu a zařídit mu pomoc odborníka, který napraví jejich chyby ve výchově. Jenže jeho rodiče na to zjevně z vysoka kašlali a pěstovali v něm rapla. Ve škole byly vždycky děti co měly lepší věci než druzí. Bylo to tak i za komančů. Děti papalášů, děti šmelinářů...ty měly všeho víc a lepšího a taky se posmívaly, vyvyšovaly, terorizovaly, jenom se tomu neříkalo šikana. Ale ostatní se uměly bránit jelikož je rodiče od mala nechali otřískat životem. Ty dnešní děti chráněné a ochraňované od všeho možného vším možným jsou padavky k ničemu. A je to všechno především o rodičích a výchově. O ničem jiném. A tenhle až vyleze z vězení, tak z něj bude už definitivní rapl. Je to lítostivej ukřivděnej chcípáček, co začne magořit když ho ostatní nemají za kinga a ve vězení ho za kinga skutečně nikdo mít nebude.

janka174 ( 18. února 2014 02:09 )

Rodiče mnoho nesvedou, když nepomůže škola. Rodiče nemohou vodit kluka neustále za ruku, to by pak bylo ve škole ještě horší. Vždyť si ty magory ve škole pěstujeme, značkové oblečení, značkové přezůvky, značkové baťůžky, tablety, mobily... Kdo je nemá, tomu se vysmějeme, toho ponížíme a učitelé to vidí a nic s tím nedělají. Pak se stane, že pohár přeteče a z ubožáka se stane zvíře, ne-li vrah. Nic není samo sebou, nikdo se vrahem nenarodí, ale společnost, která zavírá oči před šikanou spolužáků by měla změnit přístup. Kdo ví, co mu holky všechno řekly. Až kluk vyleze z vězení, pak teprve uvidíme, co se z něj stane. Bohužel. Stát se to nemělo.

blooroses ( 17. února 2014 23:57 )

Říci někomu že vypadá jako Harry Potter je posmívání? Vždyť Harry je dost pohledný kluk.

Zobrazit celou diskusi