Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Postižený muž vlezl do výběhu a chtěl se nechat sežrat šelmou: Bílý tygr ho málem rozcupoval!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: štš - 
17. února 2014
20:59

Návštěvníci zoologické zahrady v čínském městě Čcheng-tu byli svědky incidentu, který málem skončil tragédií. Jistý Jang Ťin-chaj (27) tu vlezl do tygří klece a chtěl se nechat sežrat!

Mentálně zaostalého muže vedl k šílenému činu pocit, že tygři jsou v zajetí připraveni o svou přirozenost, protože nemohou lovit a zabíjet jako ve volné přírodě. Chtěl jim proto zpestřit život tím, že jim nabídne sám sebe jako kořist, s níž si mohou »pohrát«.

Jang nakráčel do zoo a přeskočil plot výběhu bílých tygrů. „Asi předpokládal, že se na něj vrhnou. Ale obě zvířata, samice a samec, se spíš bála,“ prohlásila Feng Lin, která pokus o krmení divé zvěře sledovala na vlastní oči.

Dělal na tygry obličeje

Když majestátní šelmy nejevily o lov zájem, pokusil se je Jang vyprovokovat. „Dělal na ně obličeje a poskakoval před nimi,“ popisuje Feng s tím, že samec tygra se po chvíli na mladíka skutečně vrhnul.

Zakousl se do něj a táhl ho přes celý výběh. Nejhoršímu nakonec zabránili pracovníci zoo, kteří tygra uspali a pohmožděného Janga odvezli do nemocnice, kde se dává do kupy.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jerris008 ( 18. února 2014 08:06 )

Máš pravdu, neprotiřečí.. a ještě píšu o Novinkách No byla jsem včera asi celkem mimo

lo2f ( 18. února 2014 02:29 )

Neprotiřečí, přečti si to pořádně

vendulka1234 ( 18. února 2014 00:30 )

šikovný chlapec tygři ve volné přírodě loví pitvořící se lidi)a co pavilon s krokodýli ty čas od času někoho stáhnou pod vodu

oringla ( 18. února 2014 00:01 )

Podle těch gatí se asi po..kakal?!

jerris008 ( 17. února 2014 22:44 )

Takže on SE CHTĚL NECHAT SEŽRAT, ale zároven SI MYSLEL, ŽE JSOU TYGŘI V ZAJETÍ PŘIPRAVENI O SVŮJ VROZENÝ PUD LOVIT? Novinky neprotiřečíte si?

Zobrazit celou diskusi