Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Horor, který se stal skutečností: Satanistka (19) se přiznala k vraždám 23 lidí!

Miranda Barbourouvá se svým manželem čelí obvinění z úkladné vraždy. Hrozí jim trest smrti.
Miranda Barbourouvá se svým manželem čelí obvinění z úkladné vraždy. Hrozí jim trest smrti.  (Autor: ČTK/EPA/REUTERS/AP)
Autor: lvi - 
17. února 2014
07:39

Devatenáctiletá Miranda Barbourová je se svým mužem obviněná z vraždy muže, kterého kontaktovali přes inzerát. V rozhovoru pro pensylvánský deník Daily Item navíc prohlásila, že zavraždila ještě nejméně dalších 22 lidí!

Podle Barbourové páchala vraždy po celých Spojených státech a měly souviset s vykonáváním satanistických rituálů

„Když jsem dostala dvaadvacátého, přestala jsem počítat,“ řekla v rozhovoru, který poskytla Daily Itemu ve vězení. Dodala, že o věci hovoří otevřeně, protože chce být upřímná.

Obžaloba chce pro Barbourovou a jejího dvaadvacetiletého manžela Elyttea navrhnout trest smrti. Viní je z vraždy dvaačtyřicetiletého Troye LaFerrary, kterého vloni v listopadu kontaktovali prostřednictvím inzerátu na seznamce.

Vraždu spáchali jen tři týdny po svatbě.

Lan2211 ( 17. února 2014 13:53 )

A myslet si ze za vse muze Amerika a pocitace asi vymyty neni vid. Buh zehnej Americe

budybad ( 17. února 2014 11:29 )

Nedelal bych si z toho moc legraci.Lidska psychika je slozita vec a tito lide jako ona z vymytymi mozky jsou velmi nebezpecni prave proto ze vypadaji normalne. Vymyvani mozku je tragicke a bezne I v denim zivote. Drive nam vymyvali mozky s leninem ted zase s amerikou, kupuj kupuj, a krome toho uz pocitac v detech pestuje spoustu nasili. Moralka a slusne chovani se vytraci nekam do nekonecna, a to ne jen u obycejnych lidi, ale hlavne u politiku a lidi co by meli jit prikladem. Pak staci mala jiskra takto zpracovanemu jedinci jako je satanismus a prestane myslet, jen koma a to bez vycitek svedomi. Nevi co to je svedomi.

zlymikes ( 17. února 2014 09:53 )

To zase bude "satanismus made in USA". Satanská bible od Antona LaVey zabití /vraždu/ nezná./obřadné zasvěcení ženy ale ano/. Satanské devatero říká : 1. Satan znamená ukájení choutek, nikoli odříkání! 2. Satan znamená živoucí existenci, nikoli vymyšlené spirituální báchorky! 3. Satan znamená neposkvrněnou moudrost, nikoli pokrytecký sebeklam! 4. Satan znamená laskavost k těm, kdo ji zasluhují, nikoli lásku, vyplýtvanou na nevděčníky! 5. Satan znamená pomstu, nikoli nastavení druhé tváře! 6. Satan znamená odpovědnost vůči odpovědným, nikoli péči o psychické upíry! 7. Satan znamená člověka jako pouhé zvíře, někdy lepšího, mnohem častěji však horšího než ti, co kráčejí po čtyřech, člověka, jenž se díky „božskému duchovnímu a intelektuálnímu vývoji“ stal nejzkaženějším zvířetem! 8. Satan znamená všechny takzvané hříchy, jelikož vedou k fyzickému, mentálnímu nebo emočnímu uspokojení! 9. Satan je nejlepším přítelem, jakého kdy církev měla, jelikož ji po celá ta léta pomáhal udržovat v chodu! Takže vcelku logické,ze života a nic špatného.

alex0800 ( 17. února 2014 09:00 )

Neúřadovala i v Zemanově paneláku? Tam šlo také o rituální vraždu, ovšem jako mnoho případů vražd poslední doby u nás.. A pak nevěřte na peklo, když satanskému kultu již podlehli miliony lidí včetně mnoha členů naší nové vlády.. Nevěříte na peklo? Udělejte si výlet do Syrie, ať milí satanisté víte, do čeho jdete;-) Hnus velebnosti, ale oni pochopí.

Zobrazit celou diskusi