Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Polský pedofil a vrah dětí prý zamířil do Česka nebo na Slovensko, píší tamní média!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: lvi - 
17. února 2014
07:20

Obávaný polský pedofil a bestiální čtyřnásobný vrah Mariusz Trynkiewicz (52), který byl minulé úterý propuštěn z vězení v jihopolském Rzesówě, se zřejmě zdržuje někde na Slovensku nebo v Česku. Další možností je, že se zdržuje u svého milence!

Informaci jako první přinesl polský deník Fakt, který také píše, že bestie Trynkiewicz má zcela novou identitu, již mu zajistila polská tajná služba CBS. Po propuštení údajně dokonce dostal i nový byt a prostředky na živobytí.

To, že se Trynkiewicz zdržuje na území Česka nebo Slovenska, je vyústění dohody o spolupráci v rámci programu chráněného svědka, který Česko i Slovensko s Polskem mají. Do zmíněného programu se čtyřnásobný vrah dostal poté, co mu v Polsku po propuštění na svobodu hrozí lynč.

V místě nového pobytu navíc nikdo nebude Trynkiewicze hlídat. Zůstává mu jen povinnost telefonicky se hlásit polské policii.

Druhou verzí, o které polská média spekulují je, že Trynkiewicz nyní bydlí u svého milence, kterého poznal během pobytu ve vězení. "Byli milenci, starali se o sebe, měli spolu sex, jejich vztah připomínal oddané manželství," cituje deník vězeňského dozorce.

Podle Faktu se měl Trykiewicz v base lépe, než někteří chudí, ale poctiví Poláci. Za celou dobu nebyl nemocný, dostával pravidelnou stavu, měl k dispozici knihovnu i společenskou místnost. Když chtěl, dostal barvy a mohl malovat obrazy. Podle polského novináře Piotra Py­tla­kow­ského měl ve vězení tak silnou pozici, že si dokonce mohl určovat, kdo s ním bude sdílet celu. Což se při zkušenostech, jaké prožívají většinou ve vězení prznitelé a vrazi dětí, zdá poněkud nepravděpodobné.

Vraždil z pomsty

Trynkiewicz začal s únosy a zneužíváním malých chlapců na začátku 80. let, když byl na vojně. Za první sérii případů jej vojenský soud poslal na rok do vězení. Trest mu však byl přerušen, aby se mohl postarat o nemocnou matku. Tehdy spáchal své nejhorší skutky, když unesl, zneužil a zavraždil čtyři chlapce. Motivem mu prý byla pomsta za příliš krutý původní trest.

Soud mu pak v roce 1989 udělil čtyřnásobný trest smrti. Po pádu komunistického režimu ale nejvyšší soud absolutní trest změnil na 25 let, neboť Polsko rušilo trest smrti a doživotní trest tehdy v polském právu neexistoval.

 

 

tomshark ( 18. února 2014 08:42 )

Kdo vymýšlí tyhle slabomyslný informace? Poláka nastěhují do Čech a každej den mu budou nosit domu chleba s máslem, protože při prvním opuštění bytu a návštěvě obchodu se provalí?

j_dc_cv ( 17. února 2014 20:31 )

Takže jak jsem psal... je to blbost. policejní mluvčí jasně řekl, že ten pedofilní vrah nespadá do kategorie lidí, kteří by mohli žít s novou identitou na našem území a že polská strana o nic takového nepožádala. Celý to byl nesmysl už od rána. Nějaký škrabal (jedno jestli v Polsku nebo tady) něco vymyslí a stádo se toho chytne. Stačí si projít tuto diskuzi

gabcakovamatinka ( 17. února 2014 17:16 )

Vzhledem na závažnost spáchaného činu by se takový člověk měl do konce života hlásit nevím snad policajtum, úřadum kde je, kde má pobyt. Měl by být jeho pohyb monitorován, není možné aby jen tak běhal po republice.

janinax ( 17. února 2014 17:00 )

TA ODPORNÁ BESTIE UŽ MĚLA DÁVNO HNÍT POD ZEMÍ CO JEŠTĚ DĚLÁ NA SVĚTĚ NECHÁPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MŮŽE TO UDĚLAT ZNOVU.

beda888 ( 17. února 2014 15:30 )

Nevím, zda jste si v článku všimli slov "Smlouvu na ochrau SVĚDKŮ"!!!!!!!!! Dop...le, má někdo vůbec ponětí kdo je svědek a kdo odsouzený vrah? Copak můžu vraha vydávat za svědka, dávat mu falešnou identitu, peníze, byt a popř. jej vyšupnout do jiného státu? Může mi laskavě někdo "shora" říci, kdo s tímto nápadem přišel a hlavně jej schválil a podepsal? Nu,nedejbože, kdyby něco spáchal u nás myslím, že by na příslušném ministerstvu měli velké potíže. Copak máme málo svých problémů?

Zobrazit celou diskusi