Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vražda Draka a jeho manželky: Obžalovaný muž si dal popravu do účetnictví

Vrazi měli Drakovi ukrást až někollik milionů.
Vrazi měli Drakovi ukrást až někollik milionů.  (Autor: Blesk - Ivana Žáková)
Autor: iza - 
15. února 2014
08:36

Jeden z obžalovaných z vraždy manželů Jarmily (+58) a Zbigniewa (+66) zvaného Drak Michal Z. (39) si náklady na jejich popravu vyúčtoval. V účetnictví své firmy měl pásku, louh, cement...

Podle informací deníku Aha! si vrahové rozdělili úkoly, včetně toho, že komplicové Lumír M. (42) a bývalý policista Jiří B. (55 ) museli zaplatit ze svého lupu výdaje na popravu. Rodinný přítel Muszańskich Michal Z., který Drakovi dlužil sto tisíc korun a zločin zosnoval, si vyúčtoval nákup všech věcí potřebných k popravě.

„Sim karty, kterými chtěli zmást policii, kobercovou lepicí pásku, jíž svázali obětem ústa, pět balení hydroxidu sodného, kterým je hodlali polít kvůli identifikaci těla. Do účetnictví své firmy si dokonce dal i pět pytlů cementu sloužícího k přípravě betonu na přikrytí hrobu v pronajaté garáži,“ prozradil zdroj deníku.

Michal Z. z lupu komplicům strhnul peníze za její pronájem garáže, kterou si pořídil pouze kvůli popravě manželů. Obžalovaní tvrdí, že si rozdělili jen dvě stě tisíc korun, podle všeho ale měli Drakovi, o kterém bylo známo, že je při penězích, ukrást až několik milionů.

clarabella ( 17. února 2014 06:31 )

Té dcery a vnoučat je mi líto. Lichváře ne. Kdo s čím zachází, .... Ještě, že si nevzali jako rukojmí na vydírání ty děti.

mustafaibrahim ( 15. února 2014 21:16 )

To spíš kriminálníky, jako jsi ty

gabcakovamatinka ( 15. února 2014 15:54 )

Já bych se lichvou živit nechtěla...kdo ví co dlužníkum napadne a vymáhat po někom neustále peníze protože dluží.Drak na to doplatil...

mustafaibrahim ( 15. února 2014 15:15 )

Hofi, ty máš dost. Proč do toho, montujěš ještě Josepha Goebbelse.

hofihofi ( 15. února 2014 13:34 )

1. Takhle dopadaji lichvari, pripad zida Susse a znamy 2. Trest smrti je v CR vyloucen, protoze byl silene zneuzivan a je nevratny, a nasi soudci jsou vykvet charakteru.

Zobrazit celou diskusi