Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kočkosaurus Rex: Přerostlý kocour váží 10 kilo!

Autor: pom - 
14. února 2014
20:04

Téhle "kočičce" přezdívají Kočkosaurus Rex. Je totiž poněkud objemnější, než tihle domácí mazlíčci obvykle bývají: váží skoro 10 kilo a měří neuvěřítelný jeden metr! Kvůli svému obřímu vzrůstu neměl Pickles život jako v bavlnce, teď však konečně našel páníčky, kteří si ho hýčkají.

Když Pickles dorostl do velikosti psa, začaly mu potíže. Nikdo totiž nebyl ochotný se o přerostlého kocoura starat, a tak byl tenhle obřík nucen toulat se po ulicích a zahánět hlad odpadky a zbytky jídla - zkrátka tím, co vydala zaprášená ulice.

Teď konečně našel tvor přezdívaný Kočkosaurus Rex to správné místo k důstojnému životu. Mladý pár z Bostonu totiž zahlédl na internetu inzerát a vzal si nebohého kocoura na starost.

Pro Andrewa Miliciu a jeho přítelkyni Emily Zarvos to byla láska na první pohled. A tak Picklesovi pouliční toulky skončily a nahradilo je pohodlné vyspávání na gauči a žvýkání lahodných kočičích krekrů. "Netrvalo dlouho - a začal se tu cítit jako doma. Teď zabírá většinu gauče, když se uvelebí," říká nový majitel kočky, která přerostla už i většinu psích plemen.

"Vůbec si neuvědomuje, že je tak velký, a tak pořád všechno shazuje. Je hrozně neohrabaný," řekl Andrew s úsměvem deníku Daily Mail. Přesto je ale těžké se na něj zlobit. "Pořád si myslí, že je jen malým koťátkem."

annael ( 15. února 2014 12:11 )

Jména podle rodokmenu ti nic neříkají, ty originále?

annael ( 15. února 2014 12:08 )

Tak to jsi pěkná bačkora, mortis To když se ten můj menší, bez pár deka desetikilový pes, vyválí někde v bahně, tak aby mi neumazal koberec v hale, bafnu ho do rukou hned u vchodových dveří a přes předsíň a halu ho nesu do koupelny v pěkně natažených rukách, abych od něho nebyla špinavá. A že se mu do vany nechce a tudíž se pěkně kroutí, to je snad každému jasné a i tak to zvládám bez problémů a to jsem už stará bába. Tak tady nevykládej, že je nemožné aby chlap držel desetikilového macka pár vteřin při focení v natažených rukách. Jinak souhlas s těmi co tvrdí že tohle je jenom přerostlá vyžraná potvora. Také znám větší, hezčí a štíhlé.

andorea ( 15. února 2014 09:23 )

buban:

andorea ( 15. února 2014 09:04 )

naidka:

andorea ( 15. února 2014 09:04 )

to bylo pro mortis69

Zobrazit celou diskusi