Uškvařená blondýna Patricia Krentcil dosud neprokázala žádný kloudný talent a proslavila se jen tím, že je závislá na opalování a že v solárku spálila i svou teprve pětiletou dceru. Teď se ukázala na narozeninovém večírku populárního moderátora Howarda Sterna - přímo mezi hollywoodskou smetánkou.

Jenže to moc nevychytala. Nepřirozeně opálená Patricia totiž na červeném koberci zakopla o vlastní nohu a se smíchem se zhroutila k zemi jak dlouhá, tak široká. Problém jí dělal i pohyb vzhůru, při němž zkřivila tvář do grimasy, jíž by snad nebylo schopné ani Frankensteinovo monstrum.

Je možné, že si Patricia v rauši trochu víc přihnula, loni jí totiž alkohol způsobil několik problémů, až jí byla nařízena léčba. S tím ale pravděpodobně oslavenec počítal. Howard Stern je  známý jako moderátor televizních a rádiových pořadů, do nichž si opálenou "celebritu" rád zval, a také jako porotce amerického Talentu.

Hlavně je to ale vtipálek a pořádný šílenec - a není vyloučeno, že si Patricii pozval právě kvůli tomu, aby mu udělala ostudu a jeho večírek zviditelnila. Pokud tomu tak bylo, ukázal se jako neobyčejně prozíravý agent, Patricia rozhodně nezklamala.

Těžko říct, jak se na to tvářily opravdové hollywoodské stars, jichž byl večírek plný. Sternovi totiž přišla popřát většina významných přátel ze showbyznysu: objevil se tam zpěvák Jon Bon Jovi, topmodelka Heidi Klum, slavný herec Ryan Philippe nebo hezounek Robert Downey Jr., jenž s sebou vzal manželku.