Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Chtěl zabít Bushe mladšího a randit s jeho dcerou! Udala ho matka

Muž údajně plánoval vraždu exprezidenta Bushe mladšího. Pak chtěl navázat vztah s jeho dcerou Barbarou.
Muž údajně plánoval vraždu exprezidenta Bushe mladšího. Pak chtěl navázat vztah s jeho dcerou Barbarou.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: ČTK, pom - 
1. února 2014
09:21

Šílený plán se zrodil v hlavě čtyřiadvacetiletého Benjamina Smithe z New Yorku. Usmyslel si totiž, že připraví o život George Bushe mladšího, bývalého prezidenta Ameriky - a důkladně se na to připravil! Úřadům to oznámila jeho matka.

Americké bezpečnostní složky zadržely muže, který vyhrožoval zabitím bývalého prezidenta George Bushe mladšího. Našly u něho pušku, mačetu a kanystr s benzinem. Informovala o tom v pátek agentura Reuters.

Čtyřiačtyřicetiletý Benjamin Smith byl zatčen na newyorském Manhattanu. Prý se chtěl vypořádat s Bushem a zabýval se přípravami na navázání vztahu s jeho dcerou Barbarou.

Úřady na jeho zvláštní plány upozornila již ve čtvrtek Smithova matka, s níž muž žije ve společné domácnosti. Našla v jejich domě papír s poznámkou, že jde pracovat pro Bushe a Pentagon. "Musím zabít draka a pak bude Barbara Bushová moje," dodal.

Prezidentská bezpečnostní služba jej pak vystopovala pomocí signálu na jeho mobilním telefonu. Smithova advokátka již vyjádřila pochybnosti o tom, že by se daly jeho hrozby brát vážně. George Bush mladší byl prezidentem v letech 2001 až 2009.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi