Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Českému kamionu se na Slovensku utrhl návěs: Dva lidé při nehodě zemřeli!

Při autonehodě zemřeli dva lidé.
Při autonehodě zemřeli dva lidé.  (Autor: ČTK - ilustrace)
Autor: shp - 
29. ledna 2014
22:57

Děsivě vypadající autonehoda se neobešla bez obětí. Českému kamionu se na severu Slovenska utrhl návěs, který následně vjel do protisměru a narazil do protijedoucího auta.

Srážku nepřežili řidič vozu a jeho spolujezdkyně na předním sedadle, další dva cestující utrpěli vážná zranění. Informovaly o tom dnes slovenské weby.

Nehoda se stala v úterý večer na frekventované silnici mezi Martinem a Ružomberokem. Kamion vezl vybavení posilovny. Podle dechové zkoušky český řidič před jízdou nepil alkohol. Policie případ vyšetřuje jako trestný čin usmrcení.

jeromeklapka ( 30. ledna 2014 08:53 )

Hned ma zarazilo,ze tu nie je dav minimalne 15otich ludi,co ziadaju aspon 10 rokov pre Rolins a Jakubiskovu,ale ty si to pedro vysvetlil.

tuba24 ( 30. ledna 2014 01:48 )

ta cesta je tam uz davno opravena - je tam novy asfalt vsade kde boli jamy

abvydavatelstvi ( 30. ledna 2014 01:26 )

Svědek který jel právě kolem tvrdil že videl jak se utrhla tyč u přívěsu ....a ten narazil do auta... Na tom úseku od Černové po Hubovou je velmi nerovná cesta .... a jsou tam velmi časté smrtelné nehody .... zahynula tam i moje známá.... když jede člověk rychleji auto nadskakuje na každém hrbu .... měli by ten úsek opravit.... protože tam auta jezdi dost rychle.... U takových smrtelných nehod si člověk uvědomí o čem vlastně je život.... Odejděte z domu a je otázka jestli se vrátíte zpět.... proto si má člověk vážit každou hodinu v Živote.... je to dar...

75pedro ( 29. ledna 2014 23:27 )

Je to tragédie. Ale Slováci nesmí Čecha zavřít. Jakubisková, Labuda a Rolins taky nesedí.

Zobrazit celou diskusi