Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Takto smetl řidič tři sestry: Vracely se zrovna z pohřbu maminky!

Autor: psch, rvs - 
30. ledna 2014
05:03

Takové neštěstí! Řidič (25) srazil v noci na středu v centru Prahy tři sestry (27, 29, 35). Ve chvíli, kdy je smetl, se vracely ze smuteční hostiny po pohřbu svojí maminky.

Libuše, Kristýna a Petra byly na tramvajovém ostrůvku nedaleko Národního divadla v centru Prahy. Řidič chevroletu jel údajně vysokou rychlostí. „Podle prvotních informací nepřizpůsobil rychlost povaze a stavu vozovky, když pak najel na koleje, dostal smyk,“ popsala policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Pohřbily mámu

„Šlo o sestry, které se údajně tři dny neviděly. Sešly se v ten den na pohřbu svojí maminky, která zemřela před týdnem. Po pohřbu byly v restauraci na skleničce,“ popsal zdroj Blesku obeznámený s vyšetřováním. Ve chvíli, kdy je řidič srazil, šly ženy právě na tramvajovou zastávku.

Vážně zraněná

Všechny tři sestry zůstaly zaklíněné pod terénním vozem, který museli kolemjdoucí odtlačit. Nejvážnější zranění utrpěla nejstarší žena. Její mladší sestry vyvázly s lehčími zraněními a pohmožděninami. „Kriminalisté podezřívají řidiče z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Hrozí mu až dvouleté vězení,“ dodala policejní mluvčí.

armenia ( 5. února 2014 15:35 )

Kazi,Teta,Libuše...z jedný hostiny se vrátily a druhou můžou chystat...bohužel..

petr1982 ( 30. ledna 2014 17:01 )

Hrozí mu až dva roky. Směšné, dal bych mu 10let a pokud se z toho nejstarší sestra nevyhrabe, tak doživotí.

gabreta ( 30. ledna 2014 14:39 )

Když se Adamovská zhádala s autobusákem, tak tady mnozí psali že Pražáci jsou nejlepší řidiči. Tak tohle je jeden z nich! Na jednu ránu tři kuželky, to hned tak žádnej Pražák nesvede. A zase se můžete začít chválit a říkat že to byla nějaká vidle na nákupech!!

defakto ( 30. ledna 2014 10:30 )

..... ted už mi je to jasné , holky se 3 dny neviděli tak to museli jít oslavit !

defakto ( 30. ledna 2014 10:25 )

..... nehoda se stala v noci , to ten pohřeb trval pěkně dlouho !

Zobrazit celou diskusi