Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Smrt těhotné ženy (†46) v Praze: Usexovala se k smrti!

Těhotná žena (†46) zkolabovala přímo při sexu s partnerem.
Těhotná žena (†46) zkolabovala přímo při sexu s partnerem.  (Autor: Blesk - Daniel Černovský)
Autor: shp - 
28. ledna 2014
11:58

Společně s partnerem se těšili na příchod miminka, ale chvíle vášně a rozkoše vše fatálně zhatila. Těhotná žena (†46) z Prahy totiž zemřela přímo při sexuálních radovánkách, informoval web TN.cz.

Žena ve vysokém stádiu těhotenství pocházela z Ukrajiny. Sexuální radovánky si nechtěla upřít ani při těhotenství, což se jí a jejímu nenarozenému dítěti stalo osudným.

Když se totiž včera s partnerem rozhodla oddávat sexuálnímu veselí, zkolabovala přímo během aktu. Přivolaní záchranáři jí ani jejímu dítěti již nedokázali pomoci.

„Včera krátce před 16. hodinou jsme přijali oznámení. V Praze v ulici Nad Rokoskou mělo dojít k smrti 46leté ženy z Ukrajiny, údajně při pohlavním styku. Lékař na místě konstatoval po příjezdu smrt. Žena byla v pokročilém stádiu těhotenství. Příčinu smrti odhalí nařízená pitva,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Hana Jeřánková.

Zabila ji embolie?

Ženu se přitom snažil zachránit samotný přítel. „Operátorka ze záchranné služby radila po telefonu volajícímu jak provádět oživování. Mezitím přijel na místo vůz záchranné služby. Zdravotníci pokračovali ve snaze přivést ji zpět k životu. Její vitální funkce se však nepodařilo obnovit. Pravděpodobnou příčinou smrti byla embolie, ale to musí potvrdit teprve pitva,“ řekla Blesk.cz mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

dsmann ( 30. ledna 2014 23:10 )

Sama jsi trouba Věk se sice díky lékařské péči prodlužuje, ovšem neprodlužuje se mládí a kvůli negativním civilizačním vlivům plodné období žen i mužů se naopak stále zkracuje. K rizikovému těhotenství, tedy k riziku samovolného potratu, dochází ve věku do 35 let pouze u 2% žen, mezi 35 a 40 rokem věku už je to 14% a po čtyřicítce potratí prakticky každá čtvrtá žena a s rizikem vrozených vývojových vad dítěte je to podobné a je to procentuálně téměř shodné i s rizikem pro zdraví a život ženy, plynoucím z těhotenství

nejkaaaa ( 30. ledna 2014 15:26 )

Věk lidí se prodlužuje, tzn. že i po zdravotní stránce došlo k prodloužení "mládí", takže ohánět se strikně omezením věku zní směšně a autory těchto příspěvků pasuje do troubů....Riziko v těhotenství je jak pro 20 nebo 40letou,vše je jen o štěstí,podíl má také fyzická a psychická stránka ženy.Toť vše..ostatní je jen marasmus kterým se lidi zbytečně tady zabývají.V okolí znám 20 tku co nemůže donosit dítě do 5 měsíce, a znám 43 letou která má 3 letou holku. Znám dvě těhu co jim je 35 a každá má průběh jiný..nechte toho moralizování. Je to věc jen dvou lidí..Nashle.

halba ( 30. ledna 2014 06:05 )

Nepřežila zřejmě bouřlivý orgasmus.

pupak ( 29. ledna 2014 16:34 )

Bush?

bjutifl ( 29. ledna 2014 15:50 )

Dobře jim tak když na to, že přemejšlej peněženkou nebo kariérou místo mozkem a mateřským citem, samotný dojedou. Za blbost se platí. Mnohem horší je když za jejich blbost platěj jejich děti celoživotním postižením.

Zobrazit celou diskusi