Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nová šokující informace: Monika (†36) se léčila z deprese!

Autor: Etienne Bláha - 
28. ledna 2014
04:59

Půl roku po záhadné smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) v Egyptě vyplouvají na povrch nové, šokující informace. Monika se léčila z klinické deprese! Blesku to prozradil utajený zdroj.

Svou poruchu skrývala tak dobře, že ani její manžel Petr K. (35) o tom neměl tušení! „Léčila se v Karviné u psychologa z klinické deprese. Petr se vše dozvěděl až po jejich smrti,“ řekl Blesku tajný zdroj. „Je těžké si deprese nevšimnout. Spíše je problém, že ji nejbližší nemusejí brát vážně,“ vysvětlil psychiatr Jan Cimický. A bratr Moniky Radmil Moniku viděl pouze jako usměvavou, společenskou a živou sestřičku.

Znamení nemoci

„Já o tom nemůžu mluvit,“ vyjádřil se pro Blesk Petr K. Je otázkou, zda Monika vůbec chtěla, aby se Petr o jejích depresích dozvěděl. „Až sebevražda bývá signálem, že je člověk nemocný. A ten často své nejbližší chce vzít s sebou, aby jim paradoxně neublížil,“ popisuje složitou motivaci Cimický. A podle výpovědi Petra K. bylo špatně i jemu. „Asi jsem měl štěstí, že jsem neusnul. Jen nevím, jestli je to dobře,“ plakal už v Egyptě.

Policie zatím tuto verzi nepotvrdila. Podle informací Blesku jde ale zřejmě o nejpravděpodobnější teorii.

Video  Zvrat v kauze Petra K.: Byla to vražda a sebevražda?!   - Blesk.cz
Video se připravuje ...

girasole. ( 31. ledna 2014 19:14 )

Tady je klid, tady by to slo

atakdale ( 30. ledna 2014 14:40 )

to jsou akorát výmysly blesku schovaný za "utajenej zdroj" a pokud je nějakej utajenej zdroj, tak je to sám kramnovrah a dokažte, že chodila s depresema k doktorovi, volové... prej "nikdo o tom nevěděl, ani kramný"... to určitě, tsss

fantaghiro ( 30. ledna 2014 12:55 )

Nevím odkud Blesk ty informace bere, ale před pár dny mluvčí Policie ČR v televizi prohlasila, že teorie o sebevraždě se jeví jako nepravděpodobná...

setroseuros ( 30. ledna 2014 09:22 )

nevi kudy kam a tak hodi vinu na mrtvou a vrah unikne!

_banderas ( 29. ledna 2014 20:43 )

I to je možné, ale kde bereš tu jistotu.?

Zobrazit celou diskusi